Tanara de 25 de ani, desfigurata in bataie si lasata in agonie, intr-un bloc din Centrul Vechi al Capitalei

/ / Modificat: 2024-02-26
Tanara de 25 de ani, desfigurata in bataie si lasata in agonie, intr-un bloc din Centrul Vechi al Capitalei

 

O tanara in varsta de 25 de ani a fost batuta cu bestialitate de un necunoscut si lasata intr-o balta de sange, intr-o scara de bloc din Centrul Vechi al Capitalei. S-a intamplat in noaptea de sambata spre duminica, iar la fata locului au fost chemati imediat medicii de la Salvare. La sosirea ambulantei, victima era in stare de soc si nu a fost capabila sa comunice cu salvatorii.

Tanara ar fi fost atacata la intamplare. Nu a intervenit nimeni in apararea ei. Oamenii au sunat la 112 abia dupa ce agresorul a fugit

Incidentul terifiant ar fi avut loc intr-o zona extrem de populara printre turistii straini. Tanara, a carei identitate nu se cunoaste, ar fi fost atacata la intamplare, batuta cu bestialitate pana la desfigurare, apoi abandonata in scara unui bloc de locuinte.

Potrivit click.ro, victima a fost auzita tipand si cerand ajutor, dar nimeni din locuintele din zona nu a avut curajul sa intervina. Oamenii au sunat la Serviciul Unic de Urgenta abia dupa ce atacatorul a fugit. Tanara de 25 de ani a fost gasita in agonie, in scara unui bloc.

Primii care au ajuns la interventie au fost doi agenti de la politia locala care, la randul lor au chemat ambulanta. La sosirea ambulantei, tanara era in stare de soc si nu a fost capabila sa comunice cu echipajul medical. Fata este pur si simplu desfigurata, potrivit informatiilor de la fata locului. Ea a fost preluata de echipajul medical in stare grava, cu fata tumefiata, iar acum este internata in spital. Medicii spun ca a avut mare noroc ca a supravietuit atacului brutal.

Agresorul tinerei batute in Centrul Vechi a fost prins

Cel care a batut-o pe tanara de 25 de ani in Centrul Vechi a fost gasit, potrivit Redactia.ro! Este vorba despre un barbat de 25 de ani din Republica Moldova. Inca nu este clar ce l-a impins sa recurga la acest necugetat.

Despre victima, conform surselor din ancheta, tanara ar fi o dama de companie ce presteaza servicii sexuale contra cost in jurul cluburilor din Bucuresti. Din nefericire, starea acesteia s-a deteriorar dramatic in ultimele ore, potrivit aceleiasi surse. Tanara este acum in stare grava, intubata la sectia ATI a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, conform surselor medicale.

Se pare ca ranile suferite in timpul atacului s-au dovedit extrem de grave, iar medicii sunt in continuare rezervati in privinta sanselor de supravietuire.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti.

- Stire in curs de actualizare -

  • Surse: click.ro, redactia.ro, observatornews.ro
  • Foto: redactia.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Violenta Drama

Articole recomandate

Citeste si despre