Studentii de 10 de la ASE, premiati cu icoane de la Patriarhia Romana!

/ / Modificat: 2023-07-28
Studentii de 10 de la ASE, premiati cu icoane de la Patriarhia Romana!

Studentii care au absolvit anul cu media 10, la Academia de Studii Economice din Bucuresti (ASE), au primit icoane drept premii. Acestea au fost oferite in cadrul parteneriatului incheiat de universitate cu Patriarhia Romana, care presupune sustinerea performantei academice a studentilor.

„Pe data de 26 iulie a.c., in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al ASE, a avut loc ceremonia de acordare a unor premii speciale unui grup de studenti cu rezultate exceptionale la invatatura in anul universitar curent. Premiile constand in icoane cu valoare deosebita au fost oferite in cadrul parteneriatului incheiat cu Patriarhia Romana in vederea sustinerii performantei academice a studentilor Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Premiile au fost acordate de Parintele Efrem, Staret al Manastirii Vatoped, cate unul pentru fiecare an de studiu, studentilor integralisti inmatriculati in anul I, II, III licenta, respectiv I, II masterat, organizate la forma de invatamant cu frecventa, a caror medie generala este 10:

* Iliana-Brindusa Caragea (masterat Cibernetica, Statistica si Informatica Economica),

* Maria-Bogdana Necsescu (masterat Business si Turism),

* Constantin Daniel Pestrea (licenta Marketing),

* Laura Matiescu (licenta Relatii Economice Internationale),

* Nicolae Stefaniuc (licenta Administratie si Management Public)”, a anuntat Academia de Studii Economice intr-o postare pe Facebook.

Acordul de colaborare dintre Patriarhie si ASE a fost semnat in 31 mai, dupa cum arata o stire transmisa de Trinitas TV. La momentul respectiv, 100 de studenti, cadre didactice si angajati ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti au donat astazi sange in cadrul celei de-a 35 editii a Campaniei ,,Doneaza sange, salveaza o viata!”. Acela a fost inceputul parteneriatului dintre Patriarhia Romana si Academia de Studii Economice.

  • Surse: hotnews.ro, digi24.ro, facebook.com
  • Foto: Facebook ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre