Sotia tanarului mort in urma exploziei de la Petromidia, mesaj sfasietor dupa ce a ramas vaduva la 33 de ani

/ / Modificat: 2021-07-04
Sotia tanarului mort in urma exploziei de la Petromidia, mesaj sfasietor dupa ce a ramas vaduva la 33 de ani

Sotia tanarului care a murit in urma exploziei de la Rafinaria Petromidia este distrusa de durere si nu isi mai poate reveni din soc. Viata ei s-a schimbat intr-o fractiune de secunda. L-a pierdut pe tatal copilului sau, iar durerea este uriasa. 

Soția văduvă la doar 33 de ani a postat un nou mesaj sfâșietor pe Facebook

„Posibil că așa se face, posibil că asta e ca atunci când te întâlnești cu cineva pe drum, îl întrebi “ce faci”, dar nu mai aștepți răspuns la întrebare pentru că știi că va răspunde cu “salut, bine, tu?”. Așa și acum cu întrebarea “te pot ajuta cu ceva?” Sau aia “Dacă ai nevoie de orice apelează oricând”… Eu personal cred că ei nu știu ce zic…

Într-adevăr, e nevoie de ajutor, dar cam atunci când nimeni nu e disponibil, cam atunci când voi ăștia cu ajutorul v-ați pus la somn, și ați pus capul pe perna liniștiți sau sunteți deja la al treilea vis.

Ziua e bine, e mai liniște în suflet, sunt mulți oameni în jur, toată lumea vorbește, e acel furnicar de care nici gândurile nu ți le auzi, ziua o pot numi un fel de “amortizor al durerii”… Daaaaar pedeapsa vine noaptea.

Cică noaptea ar trebui să fie un sfetnic bun, vă zic eu, nu, nu e! Noaptea e acel moment când se închid ușile și acele sute de mâini întinse cu ajutoare dispar în ceață. Noaptea e acel moment când nu îți mai aparții, când vrei să plângi și să țipi până ar începe să îți sangereze corzile vocale de durere, dar nu poți pentru că te temi să nu trezești și sperii copilul și ajungi în punctul în care ești nevoit să țipi, să urli și să plângi în șoaptă…

P.S. așa arată iadul!!!”, a scris Olesea Atanasiu pe Facebook.

Articole recomandate

Citeste si despre