Soferita care a accidentat mortal doi copii in Capitala consumase o cantitate mare de alcool

/ / Modificat: 2021-03-01
Soferita care a accidentat mortal doi copii in Capitala consumase o cantitate mare de alcool

Soferita care a accidentat mortal sambata doua fete in varsta de 6, respectiv 21 de ani, a urcat bauta la volan.

Initial, femeia a spus in fata anchetatorilor ca a incurcat pedalele masinii si ca in loc de frana a apasat acceleratia. De asemenea, ea a mai spus ca nu conducea frecvent si nu avea experienta pe o masina automata.

Potrivit analizelor de la laborator, femeia avea insa o alcoolemie foarte mare in momentul accidentului: de 0,6 grame per litru alcool pur in sange.Imediat dupa tragedie, femeia era in stare de soc si nu le-a furnizat suficiente informatii anchetatorilor.

Politia s-a autosesizat si face cercetari si pentru lovire, in conditiile in care soferita si sotul ei au fost batuti de cei prezenti la locul accidentului.

Cele doua copile se jucau pe trotuar in cartierul Andronache din Capitala cand au fost lovite in plin de un bolid scapat de sub control de soferita in varsta de 56 ani. Copila de 6 ani a murit in drum spre spital.

Fata de 21 de ani a murit in sala de operatie la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, dupa ce a facut stop cardio-respirator.

„Fata era intubata, ventilata mecanic, cu un politraumatism major, multiple fracturi, de la cap pana la picioare, traumatism cranio-cerebral important, pneumotorax, hemoragie digestiva, hemoragie interna, avulsie, adica smulgerea membrului superior, a necesitat o atentie deosebita din partea medicilor, s-a creat o echipa mixta, interdisciplinara, in foarte scurt timp a intervenit terapia intensiva, urgentistul, chirurgia generala, a fost solicitata chirurgia vasculara, care a venit de acasa, chirurgia plastica, ortopedia, in momentul in care s-a intrat in sala, fata a facut stop cardiorespirator, a fost resuscitata,  dar nu a raspuns manevrelor de resuscitare si s-a declarat decesul”, a explicat pentru News.ro medicul Raluca Alexandru.

Surse judiciare citate de HotNews.ro au spus ca femeia a scris in declaratia data la politie ca se urca foarte rar la volan, ca isi aminteste ca ar fi stranutat de doua ori, ca i-a vazut pe copii pe trotuar, apoi s-a panicat si a incurcat pedalele masinii automate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre