Show-ul uimitor difuzat in Japonia. Copii de 2 si 6 ani, lasati pe strada se descurce singuri

/ / Modificat: 2022-04-10
Show-ul uimitor difuzat in Japonia. Copii de 2 si 6 ani, lasati pe strada se descurce singuri

Un show realizat in Japonia in care copii de 2 si 6 ani sunt lasati sa se descurce singuri prin oras a creat rumoare in toata lumea, insa japonezii il urmaresc cu sufletul la gura. 

Emisiunea, care se numeste „Old Enough” („Destul de mare”) se difuzează de 30 de ani, insa este difuzata doar de doua ori pe an. Fiecare editie dureaza trei ore si aduna un numar urias de telespectatori. 

Copiii care intra in show sunt alesi in urma unor selctii riguroase, iar rutele pe care urmeaza sa plece micutii sunt atent analizate de catre parinti si personalul de productie, pentru a verifica posibilele pericole. 

Oamenii din localitatile in care se filmeaza show-ul sunt anuntati pentru a nu tentati sa sune la politie. Membrii echipei stau ascunsi, astfel incat copiii sa nu-i descopere. 

Multi dintre copiii care se vad singuri sunt extrem de speriati, insa scopul show-ului este acela de a-i ajuta pe micuti sa se descurce in situatii limita si sa aiba incredere in ei. Micutii au varste cuprinse intre 2 si 6 ani, iar majoritatea trec prin clipe dificile in momentul in care sunt lasati sa mearga kilometri intregi pana cand ajung la un magazin, de exemplu. Însă la final, bucuria pe care o resimt că şi-au dus sarcina la bun sfârşit, este nemăsurată, scrie The Guardian.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre