Scolile unde elevii nu vor incepe cursurile online pe 13 septembrie

/ / Modificat: 2021-09-08
Scolile unde elevii  nu vor incepe cursurile online pe 13 septembrie

Valul patru al pandemiei de coronavirus a lovit puternic mai multe localitati din Romania. Astfel, mai multe scoli din tara nu vor putea incepe noul an cu elevii in banci, iar cursurile se vor face doar online, dupa ce rata de incidenta a trecut de 6 cazuri de infectari cu covid la mia de locuitori. 

Noua localitati din Romania sunt acum la o rata de incidenta de peste 6 la mia de locuitori, arata harta interactiva de la Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor (FSEGA). 

Este vorba despre doua localitati din judetul Arad, una din Dolj, cinci din Satu-Mare si una din Salaj. Amintim ca mai sunt 4 zile pana la inceperea scolii.

Conform regulilor pentru deschiderea scolii, in cursul zilei de 10 septembrie  se vor decide scenariile in care incep cursurile institutiile din fiecare localitate.

-Comuna Dezna din judetul Arad are o rata de incidenta de 7,09 oameni infectati la mia de locuitori (actualizat ieri, 6 septembrie 2021) si o rata de vaccinare de 16,68%, confirmata pe 5 august anul acesta.

-Comuna Ignesti din judetul Arad are o rata de incidenta de 10,16 oameni infectati la mia de locuitori (actualizat ieri, 6 septembrie 2021) si o rata de vaccinare de 6,85%, confirmata pe 5 august anul acesta.

-Orasul Bechet din judetul Dolj are o rata de incidenta de 7,28 oameni infectati la mia de locuitori (actualizat ieri, 6 septembrie 2021) si o rata de vaccinare de 13,49%, confirmata pe 5 august anul acesta. (Sursa: edupedu.ro)

Taguri Inceperea scolii

Articole recomandate

Citeste si despre