Scolile din Atena vor fi inchise dupa 10 zile de la redeschidere

/ / Modificat: 2021-02-11
Scolile din Atena vor fi inchise dupa 10 zile de la redeschidere

Grecia impune noi masuri anti-Covid dupa ce numarul infectarilor a crescut in special, Attica, Atena. Secretarul de stat la Ministerul Sanatatii din Grecia a declarat ca se vor inchide magazinele (cu exceptia celor esentiale), dar si scolile, care se redeschisesera in urma cu 10 zile. 

„Trebuie sa luam mai multe masuri, din cauza cresterii rapide a numarului de infectari din ultimele zile”, in special in Atena, a spus Zoe Rapti pentru televiziunea publica Ert.Gradinitele, scolile primare si gimnaziale, care au fost redeschise acum zece zile, isi vor opri activitatea miercuri sau joi, timp de cel putin o saptamana, in Atena.

Bisericile si toate magazinele, cu exceptia farmaciilor, supermarketurilor, brutariilor sau benzinariilor, se vor inchide.Ministrul Sanatatii, Vassilis Kikilias, a declarat ca este in favoarea unei izolari mai stricte. Potrivit expertilor, „un al treilea val” al virusului „va ajunge in Grecia”, a declarat el canalului OpenTv.

Numarul de infectari a crescut de la 638 la 1.526 de luni pana marti, iar jumatate dintre cazuri au fost raportate la Atena.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Inchidere scoli

Articole recomandate

Citeste si despre