Scene de groaza la o gradinita din Fetesti

/ / Modificat: 2020-10-14
Scene de groaza la o gradinita din Fetesti

Scene de groaza la o gradinita din Fetesti. O educatoare a lovit un copil pentru ca acesta a refuzat sa taie fructe pe o farfurioara. 

Intreaga scena a fost filmata chiar de educatoare, care, ulterior, din greseala, a trimis filmuletul parintilor, pe grupul comun de comunicare cu acestia. 

Situatie revoltatoare la o cresa din Fetesti. O educatoare a lovit un copil pentru ca a refuzat sa taie fructe pe o farfurie. Imediat dupa ce a fost lovit, copilul a inceput sa planga, iar educatoarea a oprit filmarea.

In filmare se vede cum educatoarea se enerveaza si il agreseaza pe copil, dupa ce acesta intarzie sa execute cerinta ei. Femeia il loveste, copilul incepe sa planga, iar pe inregistrare se poate observa ca si ceilalti copii sunt extrem de speriati. Educatoarea a fost data afara din invatamant.

Filmarea se poate vedea aici: https://bit.ly/3iYtomX

Steluta Iuliana Mitrea, inspector general ISJ Ialomita, a declarat la Digi24 ca educatoarea a fost eliberata din functie si nu i s-a mai permis accesul in gradinita.

"Imediat dupa ce am vizionat filmul, am stabilit cu conducerea scolii sa fie convocat consiliul de administratie. La 7 50 am fost prezente eu si o colega din inspectorat la scoala. Doamna educatoare a negat, a spus ca nu se vede pe filmare ca dumneaei a lovit baietelul”, a declarat inspectorul general al ISJ Ialomita.

”I-am dat trei variante, demisia, solicitarea de a iesi la pensie sau cercetarea disciplinara. Doar ca cercetarea disciplinara este de lunga durata, se convoaca o comisie, se face cercetarea propriu zisa, ca mai apoi comisia respectiva sa intocmeasca un raport pe baza caruia Consiliul de Administratie stabileste sanctiunea. In tot acest timp, doamna educatoare ar fi fost prezenta la grupa de copii, lucru pe care noi nu l-am mai vrut. Am solicitat doamnei sa nu mai intre in gradinita, sedinta am tinut-o in alta cladire”, a mai spus aceasta. 

Parintii au facut plangere 

Parintii copilului lovit au facut deja plangere la politia municipala Fetesti. I-am sfatuit sa nu retraga plagerea, in ciuda faptului ca educatoarea a fost data afara din invatamant. Ea va suporta consecintele faptelor sale. Asistenta psihologica va fi asigurata, baietelul a refuzat sa vina astazi la gradinita, au venit doar parintii. Ceilalti copii se comportau normal in absenta doamnei educatoare. Am intrebat un baietel daca vrea alta educatoare si mi-a spus ca da, doreste o doamna tanara si draguta si care sa nu-l bata pe Stefan”, a conchis inspectorul scolar. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre