Rugaciunea parintilor pentru copii. Toti parintii trebuie sa o rosteasca dimineata si seara pentru protectia copiilor

/ / Modificat: 2024-03-27
Rugaciunea parintilor pentru copii. Toti parintii trebuie sa o rosteasca dimineata si seara pentru protectia copiilor

Rugaciunea parintilor pentru copii are o putere extraordinara in fata lui Dumnezeu, datorita dragostei imense care o inspira. Preotii considera ca aceasta rugaciune are un efect imediat, fiind o forma de protectie impotriva raului si o sursa de sprijin in momentele dificile.

Dragostea neconditionata a parintilor pentru copiii lor face ca rugaciunile lor sa fie sincere si pline de ardoare, atingand o profunzime spirituala unica. Aceasta conexiune speciala cu divinitatea nu poate fi ignorata, iar rugaciunea parinteasca devine un canal prin care harul divin se revarsa asupra copiilor.

Parintii sunt indemnati sa se roage neincetat pentru copiii lor, implorand protectia si indrumarea lui Dumnezeu. Rugaciunea zilnica, rostita cu credinta si speranta, poate oferi copiilor puterea de a depasi obstacolele, de a gasi solutii la probleme si de a lua decizii corecte.

Fie ca este vorba de o problema de sanatate, de o provocare academica sau de o dilema morala, rugaciunea parinteasca poate fi o sursa de lumina si inspiratie, conducand copilul spre calea cea dreapta si oferindu-i sprijinul spiritual necesar pentru a inflori.

Rugaciunea parintilor pentru copii

"Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui su­flare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis: cres­teti si va inmultiti si um­pleti pamantul; iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai bine­cuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra co­piilor mei, pe care ai bine­voit sa mi-i daruiesti.

Umple-i de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vraj­masilor vazuti si nevazuti. Po­run­ceste ingerilor Tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin!"

FOTO: freepik.com

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Rugaciune copii Rugaciuni Credinta

Articole recomandate

Citeste si despre