Roxana Vancea a uimit pe toata lumea. Cat s-a ingrasat in trei luni de sarcina. Catalin Maruta a ramas socat

/ / Modificat: 2021-06-20
Roxana Vancea a uimit pe toata lumea. Cat s-a ingrasat in trei luni de sarcina. Catalin Maruta a ramas socat

Roxana Vancea este insarcinata pentru prima oara. Invitata in cadrul emisiunii La Maruta, fosta asistenta a facut dezvaluiri despre sarcina. Prezentatorul TV a ramas insa masca cand a aflat cat s-a ingrasat vedeta in trei luni de sarcina. 

Roxana Vancea a renuntat la televiziune in urma cu cativa ani si acum este instructor de fitness. Corpul sau este complet schimbat, are un stil de viata sanatos, iar acum se vede cat de important sportul, caci vedeta s-a ingrasat foarte putin si nici nu ai crede ca este insarcinata, la ce abdomen plat are. 

„Nu am voie sa fac foarte multa miscare. Incerc sa mananc cat mai sanatos, acum nu mai mananc dulciuri, mananc fructe. Am luat 800 de grame. (…) Mi-a fost rau doua saptamani, in rest nu am avut nimic, nu am simtit nimic.', a mai spus Roxana Vancea.

Ce nume a ales Roxana Vancea pentru bebelus 

Roxana Vancea a marturisit ca va aduce pe lume un baietel si a ales deja numele pe care il va purta micutul sau. Chiar fratiorul vitreg a fost cel care a ales un nume pentru micut. 

'L-am trimis pe Milan sa le spuna si nimeni nu intelegea nimic. Pentru ca nu stia sa spuna nici fratior, nici surioara. 'Vine barza?', il intreaba tatal meu. 'Da o sa vina barza', spune Milan. Asa i-am anuntat pe ei. Oricum se asteptau pentru ca noi le-am spus ca ne gandim la treaba asta. Am vorbit inainte cu Milan, inainte sa ne apucam, sa fim siguri ca si el isi doreste un fratior sau o surioara. Si el concepea doar un fratior. Si ii spuneam ca exista posibilitatea sa fie o surioara, dar am zis ca vedem noi cum o dregem pana atunci. Important e ca mai vrei pe cineva in casa!', a declarat Roxana Vancea la Maruta. Roxana Vancea este insarcinata in patru luni si deocamdata burtica ei nu se observa, mai ales ca s-a ingrasat foarte putin pana acum.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre