Revolta intr-un supermarket din cauza unei mamici. Ce si-a pus fiul sa faca

/ / Modificat: 2024-02-12
Revolta intr-un supermarket din cauza unei mamici. Ce si-a pus fiul sa faca

 

O mamica a produs o adevarata revolta intr-un supermarket. Femeia era la cumparaturi alaturi de sotul si fiul sau. Pentru ca isi doreste ca micutul sau sa invete sa fie responsabil la casa de marcat l-a pus sa scaneze chiar el produse. 

„Coada din spatele tau se intinde, iar oamenii se uita la tine, dar nu-ti pasa pentru ca copilul tau invata si graba le provoaca copiilor mici anxietate”, a precizat mamica in descrierea videoclipului.

Din acest motiv insa, ceilalti clienti ai magazinului s-au revoltat deoarece procesul a mers foarte greu si au trebuit sa stea prea mult timp la coada. 

Gestul femeii a impartit internautii in doua tabere. Unii au felicitat-o pentru initiativa sa, insa altii i-au reprosat ca aceste activitati nu sunt destinate copiilor. 

Redam mai jos cateva din comentarii: 

- „A fi plin de consideratie fata de ceilalti este o alta lectie importanta pentru copiii nostri”, a scris un utilizator. Altcineva i-a raspuns: „La fel de importanta este si rabdarea”.

- „De aceea exista jucarii de dezvoltare pe care le pot folosi acasa fara a fi nepoliticosi fata de altii”, a scris un alt utilizator TikTok.

- „Mereu mi-a placut zicala ‘strainii nu ar trebui sa fie nevoiti sa-ti educe copilul impreuna cu tine’”, a scris un alt internaut.

- „De obicei sunt disponibile mai multe case de marcat automate, nu esti cauza intregii cozi asa ca nu vad o problema”, a scris o alta persoana.

Foarte multi utilizatori insa au apreciat gestul femeii de a-i da sarcini fiului sau in magazin:

- „Ma grabesc tot timpul si ii spun fiicei mele ‘hai, fii rapida’, dar nu, ai dreptate! De acum o sa fac oamenii sa astepte. Ea are doar o copilarie”, a precizat un internaut.

- „Micutul pare atat de fericit sa ajute. Faci totul corect!”, a scris altcineva.

  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cumparaturi

Articole recomandate

Citeste si despre