Rasturnare de situatie. Rudele barbatului din Arad sustin ca mama Antoniei ar fi complice la crima

/ / Modificat: 2021-11-04
Rasturnare de situatie. Rudele barbatului din Arad sustin ca mama Antoniei ar fi complice la crima

Noi informatii apar in cazul Antoniei, fetita de 4 ani ucisa de tatal sau vitreg. Rudele tanarului vin cu o ipoteza socanta, care ar putea duce la o rasturnare de situatie. 

Astazi, mama Antoniei a fost audiata si ea si a marturisit ca stia ca partenerul sau de viata i-a omorat fiica, insa a tacut deoarece a crezut in varianta initiala pe care o spusese barbatul si in fata anchetatorilor. Acesta a marturisit crima si a povestit initial ca micuta a cazut in baie si s-a lovit foarte tare. Cand si-a dat seama ca Antonia a murit el s-a speriat foarte tare si a luat decizia de a o duce trupul neinsufletit departe de casa. 

Rudele presupusului criminal spun insa ca mama Antoniei a fost complice la crima. Acestea sustin ca tanara nu doar ca ar fi stiut de crima, dar si ucis-o pe fetita impreuna cu barbatul. 

Astăzi, femeia a fost audiată mai multe ore de procurori. În calitate de parte vătămată. Vrea şi daune de la concubinul care a mărturisit în faţa anchetatorilor cum a ucis fetiţa.

În celălalt capăt al ţării, la Arad, familia celui arestat pentru asasinarea copilului o acuză pe mamă de complicitate şi de neglijenţă. El a iubit-o foarte mult şi s-ar putea s-o acopere pe ea, susţin rudele presupusului criminal: "El o acoperă. Atâta de mult o iubește, prostul!"...

Duminică, spun rudele, mama fetiţei ar fi fugit din spital acasă la iubitul ei, ca să se întoarcă luni pentru a se externa în mod oficial.

Articole recomandate

Citeste si despre