Rasturnare de situatie in cazul fetitei de 2 ani din Galati care a murit in conditii suspecte

/ / Modificat: 2021-07-09
Rasturnare de situatie in cazul fetitei de 2 ani din Galati care a murit in conditii suspecte

Rasturnare de situatie in cazul copilei in varsta de 2 ani care a murit in conditii suspecte. In urma necropsiei, medicii legisti au descoperit detalii foarte importante, iar acum procurorii l-au retinut pe tatal fetitei. 

Medicii au stabilit ca fetita a murit de fapt in urma unor violente repetate si astfel procurorii au schimbat incadrarea juridica din ucidere din culpa in omor asupra unui membru al familiei.

Tatal copilei a fost retinut pentru 24 de ore, potrivit deciziei luate de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Galati. Rezultatele autopsiei au aratat ca victima a fost lovita repetat, corpul copilei fiind plin de vanatai.

Reamintim ca o fetita de doi ani din localitatea Ivesti a fost gasita, joi, in stop cardiac la domiciliu de catre personalul medical. Echipajul medical fusese chemat de parinti. Acestia le-au spus cadrelor medicale ca fata s-a inecat, dar salvatorii nu au gasit corpuri straine in organism. In ciuda manevrelor de resuscitare, fetita nu a putut fi salvata.

„O fetita de doi ani a fost preluata de un echipaj de al nostru de la Ambulanta. A fost gasita in stop cardiac, desi initial parintii ar fi spus ca s-a inecat cu ceva. La fata locului a ajuns si un echipaj SMURD cu medic. S-au efectuat manevre de resuscitare timp de zeci de minute, insa fara raspuns. Nu a fost gasit niciun corp strain, nici de catre personalul nostru, nici de cei de la SMURD”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Galati, Mihai Polinschi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre