Profesoara retinuta pentru ca a intretinut relatii sexuale cu elevul sau

/ / Modificat: 2019-02-15
Profesoara retinuta pentru ca a intretinut relatii sexuale cu elevul sau

O profesoara in varsta de 34 de ani a fost retinuta pentru comiterea infractiunii de act sexual cu un minor. Aceasta preda limba engleza la Scoala Gimnaziala din comuna Salistea, iar baiatul cu care a intretinut relatii sexuale are 14 ani si este elev in clasa a VIII-a.

Dupa 24 de ore petrecute in arestul Politiei, profesoara a fost pusa sub control judiciar pe o perioada de 60 de zile, cu interdictia de a mai merge la scoala.

Surse din cadrul anchetei au precizat ca sesizarea a fost facuta de reprezentantii scolii. In telefonul baiatului au fost gasite fotografii incriminatoare, dovada clara ca intre cei doi a existat o aventura.

Profesoara ar fi intretinut relatii sexuale cu minorul de trei ori in perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019.

"Politia s-a sesizat din oficiu, in urma unor informatii primite din comuna, ca profesoara ar fi intretinut relatii sexuale cu un elev in varsta de 14 ani. Ea a fost retinuta si prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia", a declarat cms. Cristian Marginean, reprezentantul IPJ Alba.

Profesoara a demisionat, iar pentru fapta sa, femeia risca pedeapsa cu inchisoarea intre 3 si 10 ani de inchisoare, fapta fiind agravata de faptul ca minorul se afla in educarea acesteia.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Profesoara engleza

Articole recomandate

Citeste si despre