Printesa Charlotte este cel mai bogat copil din lume. Averea sa o depaseste pe a fratelui ei, George

/ / Modificat: 2023-05-17
Printesa Charlotte este cel mai bogat copil din lume. Averea sa o depaseste pe a fratelui ei, George

Cei trei copii ai printului William si ai printesei Kate se bucura de numeroase privilegii. Faptul ca s-au nascut intr-o familie regala le aduce multe avantaje, dar si obligatii pe care trebuie sa le respecte toata viata. Dintre cei trei, printesa Charlotte se pare ca ar avea cea mai mare avere, desi fratele ei mai mare, printul George, este inaintea ei in linia succesiunii la tron.

Presa internationala scrie ca singura fiica a lui William si a lui Kate are o avere estimata la 5 miliarde de dolari. Fratele ei mai mare, printul George, are in prezent o avere de 3,6 miliarde de dolari, potrivit estimarilor. Chiar daca cei trei copii nu au inca bunuri pe numele lor, fiind minori, averea lor provine in mare parte din activele Crown Estate. Acestea sunt administrate de o organizatie independenta, in numele monarhului.

Crown Estate cuprinde mai multe proprietati si terenuri in Marea Britanie, fiind un fel de mosie publica, pentru ca domeniile nu fac parte din proprietatea privata a regelui, nici din proprietatile guvernamentale.

De ce este Charlotte mai bogata decat fratii sai

Motivul pentru care printesa Charlotte are o avere mai mare decat fratii sai are legatura si cu influenta sa in moda. Fiind singura fata a cuplului regal, mica printesa da tonul in moda cu fiecare aparitie, la fel ca mama sa. Cea mai recenta aparitie publica a sa, cea de la incoronarea regelui Charles, a atras toate privirile. Charlotte a fost imbracata de aceeasi casa de moda care a semnat si tinuta mamei sale, respectiv Alexander McQueen. Rochia si capa de culoare alba, brodate, precum si diadema de argint i s-au potrivit perfect micii printese.

In plus, atunci cand va creste, Charlotte va mosteni o colectie impresionanta de bijuterii care au apartinut strabunicii sale, regina Elisabeta a II-a, si bunicii sale, printesa Diana.

FOTO: Facebook

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printesa charlotte

Articole recomandate

Citeste si despre