Prima reactie a clinicii stomatologice din Pitesti: Dezinformarea, mai importanta decat cautarea adevarului

/ / Modificat: 2020-02-14
Prima reactie a clinicii stomatologice din Pitesti: Dezinformarea, mai importanta decat cautarea adevarului

Reprezentantii clinicii stomatologice in care copilului de 4 ani i s-a facut anestezie generala, au reactionat pe Facebook si spun ca ceea ce s-a intamplat este "dureros, greu de acceptat si de inteles."

"Stim ca toata lumea asteapta o reactie de la noi si, mai mult decat orice, ne dorim sa intelegeti ca ne este la fel de greu ca fiecaruia dintre dvs. sa intelegem si sa acceptam ceea ce s-a intamplat in clinica noastra. O clinica in care sunt tratati si copiii nostri, ai colegilor, prietenilor si cunoștintelor noastre. Inainte de toate, suntem oameni si parinti - de aceea ceea ce s-a intamplat in casa noastra este atat de dureros, de greu de acceptat, atat de greu de trait si de inteles. In aceste momente, gandurile si inimile noastre sunt insa alaturi de parinti, nu facem decat sa ne rugam sa aiba putere si liniste," au scris reprezentantii clinicii pe reteaua de socilizare.

"Asteptam rezultatul investigatiilor si anchetelor" 

Acestia spun ca asteapta rezultatele anchetelor in derulare si se plang de dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzational care au aparut dupa acest caz.

"Ne dorim mai mult decat oricine sa intelegem ce s-a intamplat, asteptam rezultatul investigatiilor si anchetelor in curs, speram din tot sufletul ca vor aduce raspunsurile pe care toata lumea le asteapta si ca nu vor lasa loc de alte interpretari. Caci, din pacate, pana in acest moment, dezinformarea, speculatiile si goana dupa senzațional s-au dovedit o data in plus mai importante decat cautarea adevarului," se mai arata in postare.

Un copil de patru ani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce i s-a facut anestezie generala in cabinetul stomatologic din Pitesti. Organele sale au cedat unul cate unul, iar micutul a murit.

El a fost sedat cu propofol, aceeasi substanta care i-a provocat decesul si cantaretului Michael Jackson.

Dupa acest incident, DSP Arges a decis inchiderea clinicii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pitesti Anestezie

Articole recomandate

Citeste si despre