Povestea fetitei care mananca zilnic haine. Nu se poate abtine. Ce probleme de sanatate are

/ / Modificat: 2021-07-05
Povestea fetitei care mananca zilnic haine. Nu se poate abtine. Ce probleme de sanatate are

O fetita in varsta de 10 ani a uimit pe toata lumea. Povestea ei este una tulburatoarea si bizara. Ea mananca haine zilnic si risca sa se confrunte cu probleme serioase de sanatate. Medicii sunt uimiti de acest caz si nu isi pot imagina de ce fetita are aceasta inclinatie si nu se poate opri din mancat haine. 

Jai Butler este din Manchester, Marea Britanie, are 10 ani, si se confrunta cu aceasta situatie bizara de la varsta de 7 ani. 

Mama fetei, Naomi, spune că a făcut tot ce i-a stat în putință ca să prevină acest obicei bizar și extrem de dăunător. Aceasta ciudatenie a inceput intr-o zi cand micuta a simtit nevoia sa manance servetele. 

Mama nu s-a panicat, mai ales ca multi copii au aceasta tendinta de baga hartii in gura. Zilele au trecut și lucrurile au început să fie din ce în ce mai grave.

Cand a implinit 7 ani fata a început să mănânce propriile haine, plante artificiale din plastic sau elastice de cauciuc. Fără să se poată opri din acest obicei, Jai Butler a ajuns să consume cantități îngrijorătoare de non-alimente, lucru ce a pus-o pe mama sa pe gânduri. Fata sufera de sindromul Pica. 

„Cea mai mare îngrijorare a noastră este că într-o zi va ajunge la spital cu dureri de stomac fiindcă se otrăvește, își face rău. I-am schimbat puloverele și i le-am înlocuit cu unele fabricate în totalitate din bumbac. Îmi e teamă de chimicalele din țesături, dar dacă sunt integral din bumbac atunci măcar știu că bucățile de material se vor bio degrada în șase luni. Mănâncă radiere, cauciuc, elastice sau bucăță de lână. Mereu îi verific hainele și adesea dau peste cartoane de la rolele de hârtie igienică, mușcate și mâncate. Uneori le ascunde prin camera ei, ca să nu văd ce face”, a mărturisit femeia, potrivit celor de la Mirror.co.uk.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre