Pedeapsa crunta pe care i-a dat-o un tata fiicei sale dupa ce aceasta a ras de o fata bolnava de cancer

/ / Modificat: 2023-06-27
Pedeapsa crunta pe care i-a dat-o un tata fiicei sale dupa ce aceasta a ras de o fata bolnava de cancer

Un tata din SUA i-a dat o lectie crunta fiicei sale dupa ce a aflat ca adolescenta in varsta de 16 ani a ras de o colega care era bolnava de cancer si care nu mai avea par din cauza tratamentelor. Barbatul a fost foarte dezamagit de gestul facut de fiica sa si a i-a dat o pedeapsa de care isi va aminti toata viata.

Tatal tinerei a marturisit ca cele doua adolescente se certasera din cauza unui baiat. Ca sa se razbune, fiica lui i-a smuls peruca fetei care sufera de cancer, dupa ce aceasta ar fi injurat-o, totusi el nu considera justificat comportamentul fiicei sale. Fapta fetei l-a afectat teribil pe barbat si din cauza ca mama acestuia a murit de cancer, cand el avea 20 de ani.

Ceea ce l-a socat cel mai mult a fost ca fiica lui nu a aratat ca ar fi inteles gravitatea situatiei, ba mai mult ea a declarat ca colega ei a meritat umilinta, in ciuda bolii crunte de care sufera.

„Eu si fosta mea sotie avem o fiica de 16 ani, care este in custodia mea completa. Fiica mea a intrat in bucluc la scoala pentru ca a ras de o colega care si-a pierdut tot parul din cauza tratamentului de cancer. Inclusiv smulgandu-i peruca. Cele doua aveau altercatii de multa vreme, insa eu cred ca asta nu este o scuza pentru faptele ei. Nu asa mi-am crescut fiica si m-a dezgustat sa aflu de la scoala cum s-a comportat. Nu a aratat remuscare. Si-a scuzat comportamentul spunand ca cealalta fata a meritat-o. Din nou, nu imi pasa ce are de spus, comportamentul ei este de neiertat.” , a afirmat revoltat tatal adolescentei.

„I-am oferit doua optiuni:

1. Voi arunca fiecare aparat electronic pe care il are si nu ii voi mai lua niciunul niciodata (am pus optiunea aceasta pentru a o convinge sa aleaga a doua optiune).

2. Se va duce la coafor si se va tunde zero. Adica sa fie complet cheala sau cat de scurt poate tunde frizerul. La scoala nu va purta peuca sau ceva cu care sa isi acopere capul, ci va merge asa”, a scris tatal fetei, potrivit cafemom.com. Tanara a preferat cea de-a doua varianta. 

Internautii nu au intarziat sa isi dea cu parerea cu privire la pedepsa pe care barbatul i-a aplicat-o fetei. Multi spun ca acesta a fost prea dur cu ea si ca pedeapsa a fost mult prea aspra:

  • „Fiica ta e a gresit pentru ca a agresat-o pe acea fata, evident, dar ai mers prea departe cu aceasta pedeapsa", a scris o persoana.
  • „Fiica ta este o agresoare pentru ca tu esti un agresor. Ma indoiesc ca este prima data cand folosesti abuzul si umilinta pentru a o <>”, a adaugat altcineva.
  • „Exista un termen pentru ceea ce ai facut. Se numeste abuz asupra copilului. Sa-i iei aparatele electronice ar fi fost o pedeapsa adecvata. A-i nesocoti dreptul la autonomie corporala si a o umili nu este o pedeapsa adecvata. Este putin probabil ca ea sa invete ceva din asta. Ba chiar risca sa perpetueze un ciclu de hartuire”, a mai scris o persoana.

Tu ce parere ai despre pedepasa pe care acest tata i-a aplicat-o fiicei sale? Crezi ca a exagerat?

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre