Parintii tanarului care s-a sinucis inainte de BAC fac acuzatii grave. Detalii cutremuratoare: "Cum sa mi-l lasi repetent in clasa a 12-a?"

/ / Modificat: 2023-06-29
Parintii tanarului care s-a sinucis inainte de BAC fac acuzatii grave. Detalii cutremuratoare:

Parintii tanarului de 19 ani din Braila care s-a sinucis inainte de Bacalaureat fac acuzatii grave la adresa profesorilor. Sfasiati de durere, acestia au rupt tacerea si au dezvaluit ce s-a intamplat de fapt. 

Bogdan visa sa ajunga politist si voia sa de la Academia de Politie, insa totul s-a ruinat dupa ce profesorul de Geografie l-a lasat corigent. Parintii tanarului spun ca Bogdan nu a putut suporta acest gand si a recurs la teribilul gest. 

”Puiul meu frumos si cuminte… O depresie urata… I-am spus doamnei, imi e frica ca o sa isi faca rau. Ca nu il baga in BAC daca nu ii dovedeste ca va lua 6”, spune, cu lacrimi in ochi, Vasilica Pisica, mama tanarului, pentru Observator News.

”Il duci pana in clasa 12 si pe urma mi-l lasi repetent… cum sa mi-l lasi repetent in clasa a 12-a?”, mai spune aceasta.

O alta ruda a lui Bogdan ii critica pe dascali. ”Omul asta, profesorul asta, nu are pedagogie. El era un copil inchis in el, cuminte, trebuia sa vorbeasca altfel cu el, sa lucreze, sa-l incurajeze”, spune aceasta.

De ce l-a lasat profesorul corigent 

Parintii tanarului au facut dezvaluiri surprinzatoare si spun ca profesorul l-a lasat corigent pe Bogdan pentru ca nu era ca acesta va lua nota 6 pentru a trece BAC-ul. Tanarul era un copil introvertit si foarte emotiv, iar aceasta intamplare l-a determinat sa isi ia viata. 

In ultimii ani se pregatise in special la materiile ce ii erau necesare la Academia de Politie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii

Articole recomandate

Citeste si despre