Oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca apartin unui copil

/ / Modificat: 2019-07-31
Oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca apartin unui copil

Noi detalii apar in cazul disparitiei celor doua adolescente din Caracal! Potrivit unor surse din cadrul anchetei, oasele gasite in curtea lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in acest caz, sunt umane si apartin unui copil, cu varsta cuprinsa intre 12 si 17 ani. 

Aceasta este concluzia la care au ajuns specialistii care au expertizat ramasitele gasite in butoiul din curtea lui Dinca, potrivit unor surse. Conform acelorasi surse, oasele apartin unei persoane cu talie mica, subtire, posibil copil.

Principalul suspect trage de timp 

In continuare, specialistii urmeaza sa stabileasca posibila varsta a persoanei careia ii apartin ramasitele gasite in curtea din Caracal. Anchetatorii continua investigatiile, insa ancheta este ingreunata deoarece Gheorghe Dinca ii conduce pe piste gresite si nu vrea sa recunoasca unde a ascuns cadavrele celor doua adolescente pe care sustine ca le-a omorat, apoi le-a incinerat. 

Incinerarea intr-un butoi, imposibila 

Specialistii sustin insa ca este exclusa varianta incinerarii, deoarece ar fi fost imposibil sa le arda intr-un butoi si in plus tot orasul Caracal s-ar fi umplut de fum. 

"In primele 15-20 de minute ale incinerării se emană un fum gros și un miros insuportabil. Dacă făcea așa ceva, tot Caracalul era plin de fum, deci spune el e o mare minciună. Cadavrul uman are un miros specific și primul sfert de ora scoate un fum negru. Era imposibil să nu fi fost identificat de cineva din Caracal. O incinerare nu se poate face în condițiile astea primare. Exclus!", a declarat Ionel Gheorghe, fost șef la Crematoriul Vitan Bârzești, citat de digi24.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Alexandra macesanu Rapire copil

Articole recomandate

Citeste si despre