O mamica din Cluj a fost data afara dintr-un magazin deoarece a intrat cu caruciorul

/ / Modificat: 2021-03-05
O mamica din Cluj a fost data afara dintr-un magazin deoarece a intrat cu caruciorul

O mamica din Cluj a povestit, pe un grup de Facebook, ca a fost data afara dintr-un magazin in care intrase cu caruciorul. Angajatii au sustinut ca astfel ar putea sa fure fara sa fie vazuta.

„Dragi mamici, vi s-a intamplat sa va dea afara din magazin pentru ca ati intrat cu caruciorul cu copilul? Mi s-a intamplat azi in Pepco, in Platinia. Motivul a fost ca trebuie sa iau cos de cumparaturi, pe langa caruciorul greu in care aveam copilul. Mentionez ca nu aveam nici un fel de bagaj in rucsac, mana sau jos, la carut. Au zis ca daca „ascund produse in cos si plec?” Si le-am zis ca pot sa ma controleze unde doresc, insa nu imi voi lasa copilul afara! Sau daca chiar se tem de mine, pot sa vina dupa mine sa imi tina cosul ca nu ma supar. Si bineinteles, m-au dat afara! M-am simtit ingrozitor, discriminata, injosita si facuta hoata, nici cu cei de alta etnie, culoare, gen nu cred ca faceau asa. Exista ceva lege care le permite sa se poarte asa cu clientii? Adica, intelegeam daca furam ceva si aveam interdictie in magazin, dar sa ma excluda pentru ca am copil nu mi s-a mai intamplat…”, a relatat femeia pe Facebook, conform Stiri de Cluj.

O mamica a povestit si ea ca a trait o experienta asemanatoare intr-un alt magazin.

Din pacate, si alte mame au trait experiente similare: „Eu am patit la LIDL cand era fetita mica, acum vreo 5-6 ani. Puteam sa o pun in caruciorul de cumparaturi asa ca nu am refuzat, initial. Am intrebat daca am un loc unde sa imi las caruciorul personal fara a fi pericol de a fi furat. A zis domnul de la paza ca nu. Am intrebat daca il pot lasa in raza lui de supraveghere. A zis din nou nu, ca el nu raspunde pentru bunurile clientilor. Atunci i-am zis ca atata timp cat nu imi pot oferi o solutie, sa nu aiba pretentii. Am refuzat sa las caruciorul, i-am sugerat sa ma urmareasca pe camera, daca are impresia ca am venit la furat, mi-am notat numele dansului, l-am informat ca ii voi face plangere pentru felul agresiv in care mi-a vorbit si apoi mi-am facut cumparaturile. Cand am ajuns acasa am scris un email catre sediul central si am primit raspuns, pe care il am si acum, cu scuzele oficiale, informarea ca respectivul angajat va fi mustrat si cu asigurarea ca pot merge oricand cu caruciorul personal fara nicio problema. De cate ori mergeam, imi purtam email-ul printat in geanta. Dar niciodata nu am mai primit indicatia de a-mi lasa caruciorul afara”, a povestit o alta femeie.

Foto: Ordinea.ro

Articole recomandate

Citeste si despre