O mama si-a batut cu bestialitate copilul de o luna, apoi a plecat la intalnire. "L-a lasat plin de sange"

/ / Modificat: 2019-10-17
O mama si-a batut cu bestialitate copilul de o luna, apoi a plecat la intalnire.

Un bebelus in varsta de doar o luna de zile se zbate intre viata si moarte dupa ce a fost batut crunt de mama lui. Aceasta si-a lasat apoi copilul in casa si a plecat. Fapta crunta s-a petrecut in orasul Rivne, din vestul Ucrainei. 

Cand a fost gasita de o vecina, micuta Mykyta era vanata la ochi si cu sange la nas, scrie Daily Mail.  Conform anchetei, Mykyta si mama sa in varsta de 19 ani locuiau impreuna intr-un hostel social.

"Cand am intrat in camera, am vazut-o pe Mykyta in patutul sau. Ochiul drept era negru. Nasul ii era blocat de sange uscat si abia respira. Am inceput sa-i schimb hainele si am vazut vanatai pe tot corpul. O femeie care era in camera a lesinat dupa ce a vazut toate acestea," a declarat vecina Tatiana Primak.

Copilul este in stare critica

Vecinii au chemat o ambulanta si politia. Mykyta se afla la terapie intensiva, in stare critica, iar medicii lupta sa-i salveze viata.

Potrivit acestora, copilul are craniul fracturat si n-au putut sa-l examineze in totalitate, din cauza starii delicate in care se afla. 

ucraina

"Nu am vazut niciodata un copil atat de neglijat. Cred ca mama lui nu i-a schimbat niciodata hainele si nici nu a folosit scutece. Pielea lui este intr-o stare groaznica," a declarat seful sectie de Terapie Intensiva.

Cum si-a motivat mama fapta

Mama a fost arestata si le-a spus politistilor ca si-a batut copilul pentru ca era stresata din cauza ca bebelusul plangea tot timpul. "Dupa ce si-a batut copilul, mama a plecat la o intalnire cu un barbat," a anuntat politia. 

Femeia va fi decazuta din drepturile parintesti. Tatal biologic, un barbat in varsta de 27 de ani, nu este interesat sa o creasca pe fetita.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ucraina

Articole recomandate

Citeste si despre