In Bucuresti se deschide o scoala de vara pentru copiii ucraineni

/ / Modificat: 2022-06-16
In Bucuresti se deschide o scoala de vara pentru copiii ucraineni


In Capitala se va deschide o scoala de vara pentru copiii ucraineni. In acest fel, micutii incercati de razboi au sansa se a se integra mai usor in societatea romanesca.

Micutii vor invata limba romana si vor fi supravegheati de cadre didactice in timp ce mamele acestora merg la munca sau isi cauta un loc de munca.  

” Demaram un nou proiect in sprijinul refugiatilor ucraineni aflati in Bucuresti. Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Asociatia Anaid, pune bazele scolii de vara pentru copiii ucraineni.

Demersul are ca scop integrarea refugiatilor din Ucraina pe termen mediu si lung in societatea noastra.

Astfel, in timp ce copiii vor urma cursurile scolii de vara, unde vor invata limba romana si vor participa la activitatile programului after school, mamele vor avea posibilitatea de a merge la un loc de munca.

Pentru implementarea acestui proiect angajam invatatori, translatori si supraveghetori pentru after-school, persoane empatice, carora sa le placa sa interactioneze cu copiii. Activitatea se va desfasura in zona Pipera.

Cei interesati pot trimite CV-urile, cu mentionarea job-ului pentru care doresc sa aplice, la adresa de email contact@asociatia-anaid.ro pana pe data de 20 iunie 2022, ora 12:00.”, a scris Nicusor Dan, miercuri, pe Facebook.  

FOTO: facebook.com/NicusorDan.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala de vara Ucraina

Articole recomandate

Citeste si despre