O mama isi creste fiica pentru a fi o „sotie traditionala” si pentru a-si sluji viitorul sot

/ / Modificat: 2023-12-03
O mama isi creste fiica pentru a fi o „sotie traditionala” si pentru a-si sluji viitorul sot

O sotie traditionala a starnit dezbateri aprinse in mediul online dupa ce si-a dezvaluit stilul controversat de parenting. Jasmine Dinis posteaza frecvent despre casnicia si familia ei, stilul lor de viata si rutina zilnica. Recent, ea a publicat in videoclip care a starnit controverse in randul internautilor.

„Imi invat fiica ca este perfect acceptabil sa depinzi de un barbat. Ca a fi casnica reprezinta „cariera” la care ar trebui sa aspire si ca slujirea sotului ei si aducerea pe lume a copiilor vor fi cea mai mare bucurie a ei”, a scris Jasmine in dreptul videoclipului in care apare in bucatarie, tinandu-si fiica in brate.

„Intr-o lume plina de femei care isi invata copiii ca singurul lor scop este sa mearga la facultate, sa aiba o slujba buna si sa faca bani, eu o invat pe fetita mea sa traiasca o viata linistita, sa fie o femeie religioasa care sa isi doreasca un sot si o familie frumoasa pe care sa o poata sluji zilnic. Bucuria vine de la Dumnezeu si de la familie, nu de la un loc de munca”, a mai scris femeia.

Clipul a devenit de atunci viral, adunand peste 1,4 milioane de vizualizari pe Instagram, alaturi de mii si mii de comentarii de la oameni dornici sa isi impartaseasca reactiile cu privire la stilul de parenting al lui Jasmine.

Multi au laudat-o pe mama pentru felul in care isi creste fiica: „Aceasta este o lectie frumoasa pe care fiica ta o invata si pe care multi nu o primesc. Nu exista nicio carte sau slujba care sa te invete adevaratul sens al vietii”.

„Exact asa vreau sa-mi cresc si eu fiica. Fiica ta va ajunge sa fie o femeie iubita, pretuita si respectata pentru valoarea ei ca sotie si mama”, a mai scris cineva.

Altcineva patrulea a subliniat: „Acesta este un mod perfect valid de a-si trai viata, dar nu uitati sa-i spuneti ca exista o mie de cai diferite pe care le poate urma.”

Altii, insa, nu au fost atat de intelegatori cu privire la felul in care Jasmine isi creste fiica. Multi sunt de parere ca fata va avea mai mult de suferit in viata de pe urma acestei educatii:

„Ma bucur atat de mult ca mama m-a invatat exact opusul”, a scris cineva.

„Si ce se intampla daca sotul ei o paraseste si nu mai are de cine sa depinda? Nu o sa aiba facultate, nu o sa aiba experienta de munca, nu o sa aiba bani... ce o sa se aleaga de ea?”, a mai comentat o persoana.

„Sunt fericita ca tatal meu m-a invatat ca nu m-am nascut pentru a sluji niciun barbat. Fetelor - nu depindeti de nimeni altcineva in afara de VOI! Voi sunteti propria voastra stanca, propria fundatie, propriul viitor”, a scris altcineva.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Traditional

Articole recomandate

Citeste si despre