O mama vrea sa ia acasa mancarea de la cresa atunci cand copiii ei lipsesc „Am platit pentru ea!”

/ / Modificat: 2023-06-20
O mama vrea sa ia acasa mancarea de la cresa atunci cand copiii ei lipsesc „Am platit pentru ea!”

O mama din Australia a marturisit, pe un grup de parinti, ca ea ar vrea sa ceara acasa mancarea de la gradinita atunci cand copiii ei lipsesc. Decizia femeii a fost aspru dezbatuta de alti parinti, care au spus ca ei nu ar face asta niciodata. Cu toate acestea, tanara mamica spune ca i se pare normal sa ceara portiile de mancare ale copiilor ei, din moment ce a platit pentru ele.

„Buna mamici, ma intrebam daca este in regula sa intreb la cresa daca pot sa iau acasa pranzul copiilor mei atunci cand acestia lipsesc, fiindca eu tot platesc pentru acea mancare si nu mi se pare in regula sa se iroseasca. In plus, as economisi timp cand vine vorba de pregatirea pranzului pentru copii, acasa. E prea deplasat sa cer acest lucru?”, intreaba femeia pe grupul de Facebook Sydney Mums. 

Unii parinti au fost de acord cu mamica, insa altii au criticat-o pentru acest gest. 

„Nu am auzit niciodata, pe nimeni, sa faca asa ceva. E ca si cand le-ai cere si servetelele umede pe care le-ar fi folosit fetita ta la gradinita. E ciudat”, a spus un parinte.

„Eu nu as face asta niciodata. Mi se pare ca esti lenesa”, a scris o mama intr-un comentariu.

„Cred ca raspunsul universal la intrebarea ta este DA. Da, e deplasat sa ceri portia de mancare a copilului tau ”, a mai comentat cineva.

„Eu zic sa incerci. Ce se poate intampla? In cel mai rau caz, te vor refuza”, a sfatuit-o altcineva. 

„V-ati gandit ca aceasta familie are dificultati financiare si acesta este motivul pentru care vrea sa ia pranzul fetei acasa? Aveti putina umanitate”, a adaugat altcineva. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cresa copil Fiica Mancare

Articole recomandate

Citeste si despre