O mama care dadea sfaturi pe YouTube despre cresterea copiilor a fost arestata pentru ca si-a infometat proprii copii

/ / Modificat: 2023-11-01
O mama care dadea sfaturi pe YouTube despre cresterea copiilor a fost arestata pentru ca si-a infometat proprii copii

Ruby Franke, o mama din Utah, SUA, care dadea sfaturi despre cresterea copiilor pe canalul ei de YouTube, a fost arestata sub suspiciunea de abuz asupra copiilor in forma agravata, dupa ce s-a dovedit ca doi dintre copiii ei erau subnutriti.

Totul s-a intamplat dupa ce fiul ei, in varsta de 12 ani, a iest din casa pe fereastra si a fugit la un vecin caruia i-a cerut mancare si apa, potrivit Sky News. Vecinul a vazut ca baiatul avea banda adeziva la glezne si incheieturi si a sunat imediat la politie. Copilul a fost dus la spital, unde a fost internat din cauza ranilor profunde provocate de legaturile cu franghia si din cauza malnutritiei.

Fiica lui Ruby, in varsta de 10 ani, a fost gasita in casa intr-o stare asemanatoare si a fost dusa si ea la spital. Alti doi copii ai femeii se aflau in custodia serviciilor de protectie a copilului.

Ruby Franke si sotul ei au lansat canalul de YouTube despre familia lor, „8 Passengers”, la inceputul anului 2015. Canalul a prezentat intamplari din viata parintilor si a celor 6 copii si avea aproape 2,3 milioane de abonati. „8 Passengers” s-a axat pe sfaturi depsre educarea si disciplinarea copiilor, pe masura ce copiii familiei cresteau. Ruby si sotul ei sunt membri ai Bisericii Mormone si nu isi duceau copiii la scoala, optand pentru homeschooling. Familia Frank devenise in ultimii ani tinta unor critici foarte dure.

  • Surse: news.sky.com
  • Foto: captura video

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Sfaturi Crestere copii

Articole recomandate

Citeste si despre