O mama a avut un soc cand a aflat ce facea fiica ei non-stop pe telefon. Pur si simplu a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare

/ / Modificat: 2023-06-07
O mama a avut un soc cand a aflat ce facea fiica ei non-stop pe telefon. Pur si simplu a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare

Parintii unei fete in varsta de 13 ani au avut un soc urias cand au primit factura la telefon. Acestia si-au dat seama ce facea fiica lor, cand ei nu erau atenti, chiar de pe telefonul mamei sale. 

Mama tinerei a simtit ca lumea ei s-a prabusit cand si-a dat seama ca adolescenta cheltuise din contul sau bancar nu mai putin de 64.000 de dolari, pe jocuri video, banii pe care reusise sa ii economiseasca in ani buni. 

Se pare ca adolescenta era dependenta de jocurile video si a epuizat contul de economii al parintilor in doar patru luni, dar a reusit sa pastreze totul secret, pentru ca stergea istoricul operatiunilor bancare de pe telefon. Mama tinerei a facut descoperirea socanta dupa o profesoara i-a atras atentia ca aceasta petrece foarte mult timp pe telefon la scoala, chiar si in timpul orelor. 

Cand a inceput sa investigheze, femeia a simtit ca ii fuge pamantul de sub picioare. Fata ei cheltuiese 330.000 de yuani pentru a cumpara jocuri si pentru a le dezvolta, precum si aproximativ 100.000 de yuani pentru a cumpara jocuri pentru colegii de scoala.

Tanara i-a spus mamei sale ca a fost amenintata de colegi si de aceea a cumparat si pentru ei. Mama tinerei a marturisit ca a fost cea mai mare greseala sa ii spuna fiicei sale codul PIN, dar a facuta asta pentru situatiile de urgenta. 

Nu si-a imaginat niciodata ca fiica ei va epuiza contul de economii al familiei in doar patru luni.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Retele sociale copii Telefoane copii

Articole recomandate

Citeste si despre