O invatatoare din Valcea a pierdut toti banii de la fondul clasei la jocurile de noroc

/ / Modificat: 2021-02-18
O invatatoare din Valcea a pierdut toti banii de la fondul clasei la jocurile de noroc

O invatatoare din Ramnicu Valcea, pasionata de jocurile de noroc, risca sa fie data afara din invatamant dupa ce a pierdut la jocurile de noroc bani stransi la fondul clasei, dar si  imprumutati de la parinti sub pretextul unui ajutor pentru diverse cazuri umanitare. 

Aceasta a pierdut la jocurile de noroc 2.000 de euro, bani proveniti de la parintii elevilor la clasa la care preda. Mai mult, invatatoarea ar fi furat si dintr-un magazin din centrul orasului papusi, dar si alte obiecte. 

Mai multi parinti s-au plans de comportamentul cadrului didactic fata de copii. Conducerea scolii nu ar fi straina de aceste gesturi facute de invatatoare. 

Ea a fost de patru ori si in comisia de disciplina din cauza absentelor de la ore, limbajului nepotrivit la adresa elevilor si furtul banilor din fondul pentru manuale auxilare. Banii au fost inapoiati de sotul invatatoarei, care a primit pana acum doar sanctiuni financiare.

Invatatoarea a imprumutat sume cuprinse intre 300 si 1.000 de euro de la parinti, publicatia valceana precizand ca se afla in posesia a peste 600 de mesaje schimbate de cadrul didactic cu acestia despre banii de care avea nevoie pentru cauze umanitare si pe care nu ii mai inapoi dupa ce ii primea, noteaza stirileprotv.ro. 

“Niciunul dintre parinti nu avea curajul sa vina sa depuna o plangere in care sa spuna ce se intampla. Si in conditiile acestea, doar pe vorbe nu puteam sa facem nici macar o ancheta sau sa luam masuri disciplinare destul de puternice. Urmarea va fi clar desfacerea contractului de munca cu niste articole care nu o sa ii faca cinste niciodata”, a spus Ion Gheorghinaru, director scoala nr. 13, potrivit Digi24. Comisia de disciplina a scolii urmeaza sa ia o decizie in acest caz saptamana viitoare.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre