O invatatoare din Botosani este acuzata ca a batut un copil pana l-a invinetit

/ / Modificat: 2019-06-13
O invatatoare din Botosani este acuzata ca a batut un copil pana l-a invinetit

O invatatoare de la o scoala din localitatea Trusesti, judetul Botosani, este acuzata ca a batut un elev in varsta de 7 ani, cu probleme medicale, pana l-a invinetit.

Mama baiatului a publicat totul pe contul de socializare si a sesizat si autoritatile.

"Am atasat mai jos un video cu baiatul meu care este in grupa 0 si imi vine batut acasa de catre doamna invatatoare (…) Nu mai stiu ce sa mai fac, am depus plangere in scris la directoarea scolii si am auzit ca au zis ca nu iau declaratia mea in considerare ca eu am scris aberatii in declaratie, ca am exagerat de cand am depus plangerea. Mi-l bate mai tare fara sa faca copilul nimic. Copilul meu e cu probleme, nu tine minte, e mai mic cu 2 ani de varsta pe care o are, doar la invatatura si prinde mai greu (…)," sustine mama copilului in postarea pe Facebook

Scoala si politia ancheteaza cazul

Conducerea scolii a declansat o ancheta in acest caz, fiind constituita o comisie de disciplina care analizeaza sesizarea depusa de mama elevului. La fel si Inspectoratul de Politie Botosani.

"Inspectoratul de Politie Botosani s-a autosesizat dupa aparitia in spatiul public a imaginilor cu copilul. Politistii se afla la fata locului unde efectueaza cercetari. Pana la aceasta ora nu avem o plangere inregistrata din partea mamei", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Botosani, Maria Carp, pentru Mediafax.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Invatatoare

Articole recomandate

Citeste si despre