O fetita de 5 zile, abondonata in scara unui bloc din Valcea

/ / Modificat: 2021-02-12
O fetita de 5 zile, abondonata in scara unui bloc din Valcea

O fetita nou-nascuta, de cateva zile, a fost abandonata vineri dimineata in scara unui bloc din Ramnicu Valcea. Locatarii au gasit-o pe micuta si au anuntat imediat ambulanta. Micuta a fost dusa la maternitatea din oras si este in stare stabila, nu prezinta niciun traumatism. 

Medicii spun ca fetita a fost nascuta acasa, intrucat ombilicul sau era prins cu o clema care nu se foloseste la spital. Politistii o cauta acum pe mama.

"De la inceput vreau sa spun ca nou-nascutul este in siguranta, acesta a fost transportat la o unitate spitaliceasca unde a fost evaluat de catre cadrele medicale, starea generala fiind una buna si nu prezinta leziuni traumatice vizibile.Joi, in jurul orei 23:00, a fost primit un apel de urgenta la Politia municipiului Vâlcea prin care ni se sesiza ca intr-o scara de bloc din cartierul Ostroveni a fost gasit un nou-nascut abandonat.Politistii care au ajuns la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma, bebelusul fiind gasit intr-un scaun de transport auto, special pentru copii. La fata locului a fost solicitata si prezenta unui echipaj de la Ambulanta, nou-nascutul fiind preluat si dus la spital. In urma evaluarii s-a stabilit ca este vorba de o fetita care ar fi in varsta de aproximativ cinci zile", a declarat Catalin Udrea, purtatorul de cuvant al IPJ Vâlcea.

Ancheta este facuta de politistii Serviciului de Investigatii criminale, sub aspectul savârsirii infractiunii de abandon de familie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre