O fetita a ajuns la spital dupa ce s-a rupt leaganul in care se dadea, in Oraselul Copiilor!

/ / Modificat: 2023-07-17
O fetita a ajuns la spital dupa ce s-a rupt leaganul in care se dadea, in Oraselul Copiilor!

O fetita in varsta de 8 ani a fost ranita dupa ce leaganul in care se dadea, in parcul Oraselul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei, s-a rupt. In urma incidentului micuta, care are nevoi speciale, a suferit leziuni la brat, pe fata si la un picior si va rata zeci de ore de recuperare.

Mama copilei a declarat, pentru News.ro, ca a facut sesizari scrise catre mai multe institutii, fiindca isi doreste ca niciun alt copil sa nu mai fie in pericol in momentul in care merge la un loc de joaca.

„O fetita a ajuns la UPU «Marie Curie» in aceasta seara dupa ce leaganul in care se dadea s-a rupt. Copila are bratul si umarul stang in gips, contuzii la nivelul fetei si pe picioare. S-a intamplat totul la unul dintre spatiile de joaca din Oraselul Copiilor din sector 4, Bucuresti. Fratele mai mare al fetitei a fost cel care a chemat ambulanta, iar tatal a anuntat telefonic situatia la primarie. Fetita are nevoi speciale si in urmatoarea perioada isi va sista terapiile de recuperare pentru ca are bratul si umarul imobilizate. E nevoie de un avocat care sa poata ajuta familia in aceasta speta”, a scris jurnalista Diana Marcu pe Facebook, potrivit News.

Simona Sandu, mama fetitei, a declarat pentru News.ro ca a mers cu copilul in parc si, in timp ce micuta se dadea in leagan, carabina care tinea unul dintre lanturi s-a desprins, ea cazand cu tot cu leagan si lovindu-se la brat, la fata si la un picior. Fetita este acum acasa, cu bratul imobilizat si sub tratament pentru durere.

Mama fetei a facut sesizare catre primarul sectorului 4, catre Politia Sectorului 4 si intentioneaza sa se adreseze in scris si Directiei pentru Protectia Copilului si celor de la Protectia Consumatorului.

„Ma gandesc ca poate o sa se rezolve ceva pe mai departe. Nu e vorba doar de traumele copilului meu. Este vorba ca cineva sa ia totusi niste masuri, pentru ca nu este un caz singular. Voi face tot ce imi sta in putinta ca mama si ca cetatean al acestei tari, ca altui copil sa nu i se mai intample asa ceva”, a declarat aceasta.

Ea a precizat, de asemenea, ca fiica ei va rata saptamanal 20 zeci de ore de terapie precum logopedie, hidrokinetoterapie, pianotherapy, terapie senzoriala si nici nu isi va putea vedea colegii de la gradinita, cu care trebuia sa se intalneasca pe 21 iulie, cand copila implineste opt ani. Cea mica va trebui sa stea imobilizata timp de trei saptamani din cauza accidentului suferit.

  • Surse: news.ro, sitirileprotv.ro
  • Foto: Facebook/ Diana Marcu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre