O femeie din Constanta a nascut in ambulanta. Nu stia ca este insarcinata cu gemeni

/ / Modificat: 2022-04-10
O femeie din Constanta a nascut in ambulanta. Nu stia ca este insarcinata cu gemeni

Caz ciudat in Constanta, unde o femeie a nascut in ambulanta. Ea nu stia ca are o sarcina gemelara asa ca a fost socata dupa ce a nascut al doilea copil. Primul micut a venit pe lume in ambulanta si spre surprinderea tuturor la spital, femeia a mai nascut un copil. 

Proaspăta mamă, care mai are acasă încă patru copii, le-a spus medicilor că nu ştia că aşteaptă gemeni, a informat, sâmbătă, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, citat de Agerpres.

„Sunt gemeni, născuţi în urmă cu puţin timp, însă în locaţii diferite. Primul dintre gemeni s-a născut în drum spre spital, în ambulanţa SMURD Palas iar cel de-al doilea, la Spitalul Judeţean de Urgenţă ‘Sf. Apostol Andrei’, Constanţa. Mama nu ştia că are gemeni iar surprinderea colegilor noştri a fost la fel de mare ca cea a medicului care a preluat pacienta, ştiind că născuse deja„, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISU „Dobrogea”.

Bebeluşul născut în ambulanţa SMURD este o fetiţă „perfect sănătoasă şi foarte frumoasă”, care are în jur de trei kilograme.

„Colegii noştri le-au transportat pe amândouă – mama şi fiica – la Spitalul de Urgenţă. Copilul a fost dus pe Secţia Neonatologie, iar mama, la Ginecologie, pentru consult. La scurt timp însă, echipajul SMURD, care aştepta cu nerăbdare să vadă dacă ambele sunt bine, a fost anunţat că mama avea, de fapt, gemeni iar cel de-al doilea copil s-a născut la spital, spre surprinderea pompierilor militari, dar mai ales a medicului care ştia că aceasta deja născuse„, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU „Dobrogea”, Oana Manoilă.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre