O femeie a nascut in baie, apoi a aruncat bebelusul la gunoi pentru a putea petrece cu prietenii

/ / Modificat: 2019-03-13
O femeie a nascut in baie, apoi a aruncat bebelusul la gunoi pentru a putea petrece cu prietenii

O femeie (31 ani) din Rusia si-a aruncat bebelusul nou-nascut la tomberomnul de gunoi pentru a putea petrece cu prietenii. 

Pe aceasta au apucat-o contractiile cand petrecerea era in toi si s-a decis sa nasca singura, in baie, pe vasul de toaleta, scrie Daily Mail, care citeaza surse din politie. 

Pentru ca se grabea sa sa intoarca la distractie, Yulia a pus baietelul intr-o punga impreuna cu placenta. Apoi a iesit in strada si a arunact pachetul la cosul de gunoi. Dupa ce a scapat de copil, femeia s-a intors in apartamentul ei și a continuat sa petreaca impreuna cu prietenii si cu mult alcool, ca si cum nimic nu se intamplase.

Copilul, salvat in ultimul moment

Doua ore a stat bebelusul in gunoi, pana cand o femeie care trecea prin zona a auzit plansetele si a sunat imediat la serviciile de urgenta. A fost gasit acoperit de sange, cu cordonul ombilical netaiat. Micutul a fost dus imediat la spital, in stare grava. Temperatura corpului era de numai 24 de grade Celsius, fiind la limita hipotermiei, din cauza frigului de-afara, iar organele incepeau sa cedeze.

"Medicii au facut tot ce era posibil pentru a salva viata copilului," a declarat avocatul poporului din regiunea Ryazan.

rusia femeie

Politia a gasit-o pe Yulia petrecand in apartament, iar baia era plina de sange. Aceasta a declarat politistilor ca a scapat de fiul ei nou-nascut, ca sa poata continua sa se distreze cu prietenii. A fost arestata si acuzata de tentativa de omor. 

"Mama a spus ca nu a vrut acest copil. Nici macar nu s-a uitat sa vada daca era baiat sau  fata inainte de a-l arunca. In timpul arestarii era intr-o stare avansata de ebrietate," potrivit autaritatilor.

Femeia mai are doi copii, unul de trei ani si altul de 4, care vor ajunge in grija statului. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tentativa de omor

Articole recomandate

Citeste si despre