O femeie a nascut 15 copii in 12 ani si acum este din nou insarcinata

/ / Modificat: 2020-09-04
O femeie a nascut 15 copii in 12 ani si acum este din nou insarcinata

O mama de 15 copii, intre care trei perechi de gemeni, a anuntat ca este insarcinata cu al 16-lea copil, la doar cateva luni dupa ultima nastere. Surprinzator pentru unii, nu exclude posibilitatea de a mai avea si alti copii in viitor.

Patty Hernandez are 38 de ani si 15 copii, cu care locuieste, impreuna cu sotul ei, Carlos (37 de ani), intr-o casa cu cinci dormitoare, in Charlotte, North Carolina, unul dintre ele fiind mobilat cu cinci patuturi pentru bebelusi.

Patty a fost insarcinata in cea mai mare parte a ultimului deceniu, iar mezinul familiei a venit pe lume in aprilie 2020. La doar trei luni de la ultima nastere, Patty a aflat ca este din nou insarcinata, iar al 16-lea copil, care va veni pe lume in mai 2021.

Patty si Carlos exclud ideea de a apela la metode contraceptive si spun ca, atunci cand vine vorba de copii, "au lasat totul in mainile lui Dumnezeu". Cei doi cumpara saptamanal alimente si scutece in valoare de 500 de dolari, iar masina familiei este un microbuz cu 16 locuri, care deja nu mai este suficient de incapator.

Mezina familiei s-a nascut in aprilie 2020, in plina pandemie

Cuplul are cinci baieti si 10 fete, printre ei si trei perechi de gemeni, si toti au nume care incep cu litera "C", la fel ca al tatalui lor.

Prima oara cand mama eroina a intrat in atentia publicului a fost in 2019. Avea deja 13 copii, iar de atunci s-au mai nascut Charlie (1 an) si Crystal, nascuta in aprilie 2020, in plina pandemie. In luna iulie, femeia a primit cu mare bucurie vestea ca este din nou insarcinata, cu toate ca recunoaste ca uneori este foarte stresant sa ai atat de multi copii:

E un pic mai stresant cand ai un bebelus. Copiii mai mici plang mereu si trebuie sa am grija de ei. Dar ne simtim binecuvantati si ne bucuram de viata noastra. Am lasat totul in mainile lui Dumnezeu si vom accepta fericiti orice plan are cu noi. Nu folosim metode contraceptive.

Desi multe femei considera perioada sarcinii dificila, Patty Hernandez, care a nascut primul copil in 2008, spune ca pentru ea nu exista perioada mai frumoasa: "Sunt foarte fericita cand sunt insarcinata. De obicei raman insarcinata la trei luni dupa o nastere".

Copiii mai mari au inceput sa o ajute prin casa

Mama-eroina recunoaste ca de cele mai multe ori, mai ales cand sarcinile sunt avansate, este dificil sa indeplineasca sarcinile casnice. O data la doua zile trebuie sa spele rufe, sa le usuce, iar impaturitul si asezatul lor dureaza aproximativ cinci ore.

Patty a devenit cunoscuta in 2019, cand avea 13 copii, iar de atunci a mai nascut doi

"Cand copiii se joaca, deseori lasa jucariile pe podea si trebuie sa le adun. Incerc sa ii obisnuiesc sa stranga singuri dupa ei. Fiecare are sarcinile sale. Cel mai mare chiar pregateste micul dejun uneori, dar de cele mai multe ori eu sunt cea care gateste. Incerc sa fac cat mai multe lucruri cand copiii sunt la scoala, pentru ca atunci am cel mai mult timp liber. Daca am o programare, ii iau pe toti cu mine", spune Patty.

Sursa: Daily Mail

Taguri Mama eroina Copii Familie numeroasa

Articole recomandate

Citeste si despre