O fata de 13 ani din Olt a ajuns la spital cu amnezie dupa ce a fumat o tigara cu substante psihoactive

/ / Modificat: 2023-10-13
O fata de 13 ani din Olt a ajuns la spital cu amnezie dupa ce a fumat o tigara cu substante psihoactive

O fata in varsta de 13 ani din judetul Olt a fost transportata de urgenta de la spital dupa ce ar fi fumat o tigara cu substante psihoactive. 

Politistii au fost sesizati despre acest caz de catre cadrele medicale de la Spitalul Judetean. 

“La data de 12 octombrie 2023, in jurul orei 10:50, politistii din cadrul Politiei municipiului Slatina au fost sesizati telefonic, de catre personalul Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, cu privire la faptul ca o minora a fost adusa la Unitatea de Primiri Urgenta a Spitalului, intrucat minora acuza stari de rau dupa ce ar fi fumat o tigara si exista suspiciunea ca aceasta ar fi continut substante psihoactive. In cauza, politistii au intocmit actele de constatare ale evenimentului pe care le-au inaintat catre structurile cu atributii in domeniu, pentru continuarea cercetarilor”, au precizat reprezentantii IPJ Olt. 

In acest moment, fata este internata la Sectia de Neuropsihiatrie Infantila, evolutia starii de sanatate este favorabila, dar mai prezinta o usoara amnezie, a declarat directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Slatina, medicul Florin Popa.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tigari copii

Articole recomandate

Citeste si despre