O eleva de la clasa pregatitoare a sarit pe geam, de la etajul 1, dupa ce profesoara a incuiat-o din greseala

/ / Modificat: 2021-11-19
O eleva de la clasa pregatitoare a sarit pe geam, de la etajul 1, dupa ce profesoara a incuiat-o din greseala

O elevă din clasa pregatitoare din Galati a fost nevoita sa sara pe geam, de la etajul 1 al scolii, pentru a putea iesi. Micuta a fost inchisa in clasa, din greseala, de o profesoara. 

Conducerea Inspectoratului şcolar Judeţean Galaţi a declanşat o anchetă la o şcoală din Tecuci.

Potrivit inspectorului general al ISJ Galaţi, Gina Brânzan, incidentul s-a produs, joi, la Şcoala "Elena Doamna" din Tecuci. Dupa terminarea cursurilor, invatatoarea i-a aliniat pe copii cate doi pentru a-i conduce afara, la parinti. O fetita a revenit insa in clasa, insa cadrul didactic nu si-a dat seama si a incuiat usa. 

"Din precizările făcute de doamna director, la finalul orelor de curs doamna a însoţit elevii către ieşirea din şcoală. I-a scos pe hol, la un moment dat un elev i-a distras atenţia, s-a aplecat asupra lui, iar eleva fără să fie văzută s-a întors în sala de clasă. Doamna învăţătoare a încuiat uşa clasei, neştiind căeleva e acolo şi şi-a continuat traseul cu ceilalţi elevi. Eleva s-a speriat probabil, văzându-se singură în clasă, a folosit scaunul de la catedră, a deschis geamul şi-a sărit de la etajul 1", a declarat Brânzan.

Fetiţa s-a rănit la un picior, fiind dusă la spital, dar nu a rămas internată. Conform şefului ISJ Galaţi, cadrul didactic vizat de anchetă este unul care nu are abateri şi este foarte afectat de incidentul petrecut.

Taguri Eleva profesoara

Articole recomandate

Citeste si despre