O educatoare din Pitesti continua sa agreseze copiii la gradinita, desi nu mai are voie sa predea. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

/ / Modificat: 2023-10-10
O educatoare din Pitesti continua sa agreseze copiii la gradinita, desi nu mai are voie sa predea. Cum s-a ajuns in aceasta situatie

Situatie revoltatoare la o gradinita din Ploiesti. O educatoare care este anchetata de Inspectoratul Scolar pentru ca a fost agresiva cu copiii continua sa mearga la munca. 

Mai mult, aceasta ar fi tras din nou de par o fetita, la doar doua saptamani dupa ce mai multi parinti s-au plans ca aceasta este agresiva cu copiii, ca-i loveste si ii trage de par. 

Dupa primele acuzatii, conducerea Gradinitei nr.40 din Ploiesti a demarat o ancheta interna. 

De asemenea, consiliul de administratie a aprobat ieri o masura prin care, potrivit legii, dascalul nu mai are voie sa desfasoare activitati didactice cu micutii.

Pana la finalizarea anchetei, educatoarea va fi suplinita de alte cadre didactie. Desi i-a fost adusa la cunostinta aceasta decizie, femeia continua sa vina la munca. Mai mult, ea a continuat sa fie agresiva cu copiii. 

Parintii au depus si o plangere la politie, iar oamenii legii fac acum cercetari in acest caz. Astazi, reprezentantii DGASPC Prahova au mers in control la gradinita cu pricina. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Educatoare Gradinita copii Copil agresat

Articole recomandate

Citeste si despre