O avocata din Prahova, retinuta dupa ce le-a cumparat copiilor sai minori arme si munitie

/ / Modificat: 2023-07-08
O avocata din Prahova, retinuta dupa ce le-a cumparat copiilor sai minori arme si munitie

Caz socant in Prahova! O avocata din Magurele, Prahova, a fost retinuta pentru 24 de ore dupa ce a cumparat pusti si pistoale pentru copiii sai minori. Acestia se jucau zilnic cu ele pentru a impusca pasari. Femeia a fost retinuta dupa ce politistii au descoperit ca aceasta a cumparat arme letale pentru copii sai minori, de 7 si 10 ani. 

Potrivit unui comunicat transmis de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Ploiesti, in urma perchezitiilor efectuate de procurorii si politistii din cadrul Serviciilor Arme, Explozivi si Substante Periculoase la domiciliile persoanelor suspecte de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, procurorii au demarat urmarirea penala impotriva avocatei din Baroul Prahova. 

Unul dintre copii folosea armele in mod constant 

Aceasta este acuzata pentru ca a achizitionat prin intermediul unei platforme online, de la o firma din Polonia, o arma neletala cu aer comprimat de calibru 4,5 mm, care a fost introdusa ilegal in Romania, prin intermediul unei firme de curierat. 

Oamenii legii au descoperit la domiciliul femeii trei arme si munitie. Acestea se aflau pe o masa din garajul femeii, fara a fi asigurate. 

Unul dintre fiii avocatei le-ar fi folosit in mod constant, pentru a trage in pasarile din jurul locuintei. 

Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore fiind acuzata de contrabanda calificata si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

  • Surse: digi24.ro, gandul.ro
  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri

Articole recomandate

Citeste si despre