O adolescenta s-a aruncat in fata metroului, la statia Piata Unirii. Care este starea tinerei

/ / Modificat: 2021-10-06
O adolescenta s-a aruncat in fata metroului, la statia Piata Unirii. Care este starea tinerei

Incident socant in aceasta dimineata la metrou, la statia Piata Unirii. O tanara s-a aruncat in fata metroului. Ea a fost scoasa de sub sine constienta, cu mai multe leziuni si degete amputate. 

A fost transportata de urgenta la Spitalul Universitar. Potrivit primelor informatii starea tinerei este stabila, insa va avea nevoie de chirurgie plastica. Fata era singura si a sarit pe sine in momentul in care trenul a intrat in statie. Conductorul a incetinit imediat.

Politia Capitalei a fost sesizata miercuri dimineata ca o persoana a cazut pe calea de rulare a metroului.

″In aceasta dimineata, in jurul orei 9:15, prin apel la 112, Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti a fost sesizata cu privire la faptul ca o persoana s-ar fi precipitat pe calea de rulare a metroului, la statia Unirii. La fata locului s-au deplasat, de urgenta, politisti si echipe de salvatori”, informeaza Politia Capitalei.

Conform sursei citate, au fost declansate verificari in vederea stabilirii cauzelor si conditiilor in care s-a produs evenimentul.

Metrorex a transmis ca, incepand cu 09:09, circulatia trenurilor se desfasoara cu dificultate din cauza unei posibile tentative de suicid la statia de metrou Piata Unirii 1.

„Circulatia trenurilor de metrou se desfasoara in sistem pendula intre statiile Timpuri Noi –Eroilor si Eroilor – Petrache Poenaru.

Conform procedurilor care se aplica in astfel de situatii, a fost solicitata interventia echipajelor SMURD si a Politiei Metrou. Acest eveniment regretabil este cercetat de Politie”, a transmis Metrorex.

Taguri Comportament adolescenti

Articole recomandate

Citeste si despre