O adolescenta a murit dupa ce a mancat un hot dog in Halkidiki. Ingredientul care i-a fost fatal

/ / Modificat: 2023-07-17
O adolescenta a murit dupa ce a mancat un hot dog in Halkidiki. Ingredientul care i-a fost fatal

O adolescenta in varsta de 16 ani a murit dupa ce ar fi mancat un hot dog la un restaurant din statiunea Halkidiki din Grecia. Unele voci sustin insa ca tanara a murit din cauza unui ingredient periculos din acest preparat. Altii spun insa ca aceasta ar fi suferit o criza grava de epilepsie. 

Tanara a suferit un soc imediat dupa ce a mancat din comanda facuta si, in cele din urma, a murit. Tragedia a avut loc miercuri dupa ce adolescenta a mers cu cativa prieteni la un restaurant fast food, unde a comandat un hot dog. Pentru ca stia ca are alergie la lactoza, ea le-a cerut angajatilor sa nu-i puna in preparat acest ingredient. 

La scurt timp dupa ce mancat din hot dog adolescenta s-a prabusit la pamant. 

„Fiica mea a mancat un hot dog. Ea era alergica la lactoza si a fost intotdeauna atenta cand a mancat in oras. Nu stiu ce s-a intamplat, daca era sau nu lactoza in ceea ce a consumat, dar a cazut imediat dupa ce a mancat”, a declarat mama adolescentei de 16 ani pentru presa elena.

O prietena de-ale tinerei a sunat imediat la salvare, insa echipele medicale ar fi ajuns la fata locului dupa 45 de minute. 

„Din primele probe, se pare ca fiica mea a suferit un atac alergic si a decedat. A fost cel mai bun copil, a murit la doar 16 ani fara ajutor. La Centrul de Sanatate, au incercat de doua ori sa o readuca la viata, dar nu au reusit.

Fiica mea a fost un inger si s-a pierdut. Nu stiu de ce a intarziat ambulanta. Nu era niciun trafic care sa intarzie deplasarea”, a spus mama victimei.

  • Surse:

- ziare.com/grecia/grecia-adolescenta-deces-restaurant-halkidiki-ambulanta-soc-alergic-1815407
- https://playtech.ro/stiri/o-fata-a-murit-in-vacanta-din-grecia-alimentul-care-i-a-fost-fatal-a-fost-mintita-de-vanzator-738378

  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Stiri violente copii Mancare

Articole recomandate

Citeste si despre