Nu avea cu cine sa-si lase copilul acasa pentru a merge la interviu. Mesajul transmis de companie a socat-o

/ / Modificat: 2021-07-22
Nu avea cu cine sa-si lase copilul acasa pentru a merge la interviu. Mesajul transmis de companie a socat-o

Sa fii mama si sa-ti cauti un loc de munca poate fi foarte dificil. In cele mai multe dintre cazuri, daca nu are cine sa stea acasa cu micutul, pentru ca tu sa poti merge la interviu, poate fi o adevarata provocare.

In plus, mamele se mai confrunta cu o alta problema. Exista companii care fie nu le ofera postul doar pentru ca sunt mame, fie nici nu le cheama la interviu din acest motiv.

Insa, din fericire, acest lucru nu este valabil peste tot. Dovada un filmulet care a ajuns viral pe internet. Compania la care urma Maggie Mundwiller sa sustina un interviu a invitat-o pe aceasta alaturi de bebelus. Ce s-a intamplat apoi, este pur si simplu de neimaginat.

Maggie, chemata la interviu alaturi de fiul ei

Potrivit clipului video postat de Maggie pe contul ei de TikTok aceasta a primit o invitatie pentru un al doilea interviu de angajare. Insa de aceasta data nu avea cu cine sa-l lase pe fiul ei. A fost insa placut surprinsa de raspunsul reprezentantilor companiei. Acestia au invitat-o sa-si aduca si fiul la interviu. Mai mult, acestia au specificat ca sunt o companie prietenoasa cu copiii si familiile.

Asa a aparut videoclipul viral in care micutul Mylor, fiul lui Maggie Mundwiller se afla in pline pregatiri pentru a o insoti pe mama lui la interviul de angajare care, conform spuselor lui Maggie, a fost o experienta extraordinara, cu o cultura a muncii foarte primitoare .

Pana in prezent, videoclipul lui Maggie are peste 8.000.000 de milioane de vizualizari si a primit sute de comentarii care aplauda initiativa companiei, care intelege nevoile si situatia celor care au copii, oferind un puternic exemplu de conciliere.

Maggie, de exemplu, isi pierduse slujba din cauza pandemiei. Prin urmare nu avea posibilitatea de a angaja o bona care sa stea cu micutul.

"Inca nu avem sprijin pentru a avea grija de el. Dar odata ce am obtinut un loc de munca am putut angaja pe cineva care sa aiba grija de el. Cand te afli in aceasta perioada de tranzitie si nu ai acel sprijin necesar este dificil sa gasesti oportunitati”, spune Maggie.

Acest tip de sprijin si intelegere al companiilor este benefic, deoarece parintii care isi cauta un loc de munca, este posibil sa nu aiba cu cine sa-si lase copilul. De cele mai multe ori, lipsa banilor nu le permite sa plateasca o bona inainte de a se angaja, iar multi nu au parintii aproape pentru a putea sta cu micutii.

Desi Maggie inca nu a aflat daca va fi sau nu angajata la compania respectiva, a fost extrem de incantata de experienta traita.

Sursa foto: pexels.com

Articole recomandate

Citeste si despre