Noi probe in cazul Raisei, fetita accidentata mortal pe trecerea de pietoni de un politist

/ / Modificat: 2022-01-28
Noi probe in cazul Raisei, fetita accidentata mortal pe trecerea de pietoni de un politist

Noi probe apar in cazul Raisei,fetita in varsta de 11 ani care a fost accidenta mortal, chiar pe trecerea de pietoni de un politist. Se pare ca intregul incident a fost surprins de camera de supraveghere pe care o avea o soferita, care se afla chiar in spatele masinii de politiei in momentul in care s-a produs tragedia. 

„Imaginile ar urma să ne parvină şi nouă săptămâna aceasta, o să le prezentăm procurorului şi o să cerem inclusiv audierea ei”, a declarat Adrian Cuculis, avocatul care reprezintă familia Raisei, fetiţa moartă în accidentul provocat de poliţist.

De asemenea, masina de politie va fi supusa unei expertize tehnice, care va dura doua luni. Dupa ce vor fi facute aceste teste se va stabili exact cu viteza mergea politistul in momentul in care a realizat pericolul. Se doreste de asemenea sa se afle daca masina avea probleme, daca sistemul de direcţie şi frânele erau în stare bună.

Cuculis susţine, de asemenea, că este importantă audierea unui alt poliţist, care este coleg cu cel aflat la volanul autospecialei implicate în accident.  ”Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”, a declarat, joi, avocatul Adrian Cuculis.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre