Noi detalii despre decesul tinerei de 21 de ani din Galati dupa ce a participat la o petrece de Craciun

/ / Modificat: 2021-12-30
Noi detalii despre decesul tinerei de 21 de ani din Galati dupa ce a participat la o petrece de Craciun

Noi detalii socante ies la iveala in cazul tinerei in varsta de 21 de ani care a murit brusc dupa ce a participat la o petrecere de Craciun in Galati. Potrivit informatiilor transmise de Antena 3, tanara ar fi consumat droguri inainte de deces la petrecerea la care a participat alaturi de mai multi prieteni. 

Tinerei i s-ar fi facut rau pe la 4 dimineata, iar cativa tineri ar fi luat-o pe fata cu masina si au dus-o la trei adrese pana au gasit o prietenă care să o primească în casă, deoarece starea ei era foarte gravă.

La petrecere s-ar fi consumat multe droguri, iar apelul la 112 s-a făcut foarte târziu după ce fetei i-a venit rău. Simona le-ar fi spus polițiștilor tot ce s-a întâmplat înainte să moară. 

”La acea petrecere s-au consumat cantităţi mari de droguri. Spre dimineaţă, Simonei i s-a facut rău şi cineva ar fi luat-o de acolo şi a plimbat-o cu maşina prin comune ore bune până când sărmana fată şi-a pierdut viaţa. În cele din urmă, cineva la care ar fi ajuns în final acasă a sunat la 112.

Părinţii fetei habar nu aveau ce se întâmplă cu fata lor, fiind anuntaţi de poliţia locală din Iveşti de tragedie”, a spus un tânăr care a dorit să rămână anonim, potrivit ziaruldeiasi.ro. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre