Noi detalii despre bebelusul din Suceava gasit mort in masina de spalat. Ce au descoperit medicii legisti

/ / Modificat: 2024-04-17
Noi detalii despre bebelusul din Suceava gasit mort in masina de spalat. Ce au descoperit medicii legisti

 

Noi detalii socante apar in cazul bebelusului din Suceava gasit mort in masina de spalat luna trecuta. Medicii legisti au finalizat autopsia si au ajuns la concluzia ca nou-nascutul a fost strangulat. 

Bebelusul a fost nascut la termen, dar a avut parte de o moarte violenta, au precizat medicii legisti. Intre timp, mama nou-nascutului a fost expertizata psihiatric, iar medicii au stabilit ca aceasta a avut discernamant in momentul in care a comis fapta.

Astfel, femeia ar putea fi incadrata la doua fapte: una pentru infractiunea de ”uciderea ori vatamarea corporala a nou-nascutului de catre mama” (fosta infractiune de pruncucidere, pedepsita cu inchisoarea de la 1 la 5 ani sau de la o luna la 3 ani daca se demonstreaza ca mama a trecut printr-o tulburare psihica), iar a doua este incadrarea la infractiunea de omor, unde pedeapsa este intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

Reamintim ca tragedia a avut loc luna trecuta in Vatra Dornei. O femeie in varsta de 32 de ani si-a invelit nou-nascutul intr-o patura si l-a abandonat in masina de spalat. Pentru ca a acuzat dureri dupa nastere, femeia a mers la spital, iar medicii si-au dat imediat seama ca aceasta abia nascuse si au instiintat imediat politia. Astfel, anchetatorii au aflat despre fapta oribila comisa de femeie. 

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Bebelus mort Tragedie copil Drama copil

Articole recomandate

Citeste si despre