Motivul halucinant din cauza caruia femeia din Constanta si-a batut fiica de 2 ani. "A vrut sa se razbune"

/ / Modificat: 2022-01-09
Motivul halucinant din cauza caruia femeia din Constanta si-a batut fiica de 2 ani.

Un nou caz socant de abuz asupra copiilor a avut loc in Constanta! O tanara mamica si-a batut fara mila fiica in varsta de doi ani. In timpul agresiunii, aceasta a fost filmat si intreaga scena. 

Se pare ca femeia a facut totul din razbunare, dupa ce sotul sau a anuntat-o ca vrea sa divorteze. Astfel, prin aceasta scena socanta, femeia a vrut sa ii atraga atentia sotului sau. 

„A fost o ceartă cu soțul ei pe fondul unor discuții în familie că soțul și-a găsit pe altcineva și ca să se răzbune a procedat la niște gesturi necugetate", a declarat avocatul femeii, Paul Foleanu. 

Imaginile cu scena socanta au ajuns la o ruda a femeii, care imediat a alertat autoritatile. 

„Pe numele femeii a fost instituit un ordin de protecție provizoriu, iar în cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii de violență în familie”, a declarat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța. 

Tatăl fetiței a plecat să lucreze în Olanda înainte de sărbători. Femeia a rămas acasă cu cei trei copii de 8, 5 respectiv 2 ani.

”Regretă faptele, recunoaște. Sunt fapte reprobabile, sper să nu se repete. Nu se va mai putea apropia în acest termen la mai puțin de 200 de metri de copilul cel mic”, a mai declarat avocatul femeii. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre