Ministrul Educatiei cere monitorizarea orelor online. Parintii si elevii au facut reclamatii

/ / Modificat: 2020-11-02
Ministrul Educatiei cere monitorizarea orelor online. Parintii si elevii au facut reclamatii

Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a cerut inspectorilor scolari o monitorizare mai atenta a desfasurarii orelor in sistemul online. Ministrul a precizat ca a primit reclamatii de la parinti si elevi ca multe dintre cadrele didactice nu si-ar desfasura activitatile. 

„Fac un apel catre inspectorii scolari generali, generali adjuncti, inspectorii scolari din cadrele inspectoratelor scolare sa intensifice activitatea de monitorizare a lectiilor desfasurate in sistem online si spun acest lucru pentru ca in cadrul Ministerului Educatiei vin tot mai dese semnale de la parinti si elevi ca nu se desfasoara aceste activitati didactice in sistem online”, a spus ministrul Educatiei, potrivit Agerpres.

Monica Anisie a precizat ca, in aceasta perioada, ministerul va realiza impreuna cu inspectoratele scolare activitati de inspectie, de monitorizare a activitatilor didactice care se desfasoara in sistem online.

„MEC va realiza in aceasta perioada impreuna cu inspectoratele scolare activitati de inspectie, de monitorizare. De altfel si sindicatele au fost cele care au dorit sa participe alaturi de inspectorate la aceste activitati de monitorizare a activitatilor didactice desfasurate in sistem online”, a mentionat ea.

Articole recomandate

Citeste si despre