Mastile, obligatorii in scoli si pentru persoanele vaccinate. Recomandarile facute in SUA

/ / Modificat: 2021-07-28
Mastile, obligatorii in scoli si pentru persoanele vaccinate. Recomandarile facute in SUA

Specialistii de la centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor au recomandat purtarea mastii de protectie in scoli chiar si de catre persoanele vaccinate. Profesorii, personalul si elevii ar trebuie sa poarte mastile in interiorul unitatilor de invatamant.  

"În zonele cu transmisie substanțială și ridicată, CDC recomandă persoanelor complet vaccinate să poarte măști în spații publice de interior pentru a ajuta la prevenirea răspândirii variantelor Delta și protejarea celorlalți - aceasta include școala", a declarat directorul CDC (Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor), Dr. Rochelle Walensky, într-o declarație de presă.

"CDC recomandă ca toată lumea să poarte mască, inclusiv profesori, personalul auxiliar, elevi și vizitatori, indiferent de statutul de vaccinare. În cele din urmă, CDC recomandă liderilor comunității să încurajeze vaccinarea și purtatul măștii pentru a preveni alte focare în zonele cu transmitere mare a virusului. Vaccinarea mai multor americani este acum mai urgentă ca niciodată", a încheiat Walensky.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre