Marturia barbatului erou care a salvat-o de la moarte pe adolescenta de la metrou

/ / Modificat: 2021-02-12
Marturia barbatului erou care a salvat-o de la moarte pe adolescenta de la metrou

Barbatul erou care a salvat-o de la moarte pe tanara in varsta de 14 ani care a incercat sa isi puna capat zilelor la metrou a facut dezvaluiri cutremuratoare. Tanarul a salvat-o in ultima secunda inainte ca trenul sa ajunga in statia de metrou.

Acesta a spus ca oricine ar fi facut acelasi lucru daca ar fi vazut ce avea de gand tanara.

„In momentul acela coboram scarile, iar fata care se vede in imagini a inceput sa tipe. M-am indreptat sa vad ce se intampla, am vazut fata ca se aruncase pe sine, am tipat la ea sa-mi dea mana si ulterior am reusit sa o trag de pe sine. Nu stiu ce poate sa fie in capul unui copil de 14 ani care ajunge sa faca gestul asta. Era un copil pierdut, am vorbit cu ea, mintea ei era goala. Inteleg ca ar avea probleme in familie, parintii in divort. Presupun ca orice persoana care ar fi fost in locul meu ar fi facut acelasi lucru ca si mine. Nu am stat sa ma gandesc absolut deloc atunci cand am vazut-o pe sine. Ma uit si acum la imagini si ma bucur ca am fost acolo si ca am reusit sa o salvez, ca nu s-a intamplat nimic grav, ca toata lumea este bine.Sunt probleme de familie care o afecteaza. Sa recurgi asa la un gest la 14 ani, trebuie sa fie niste traume”, a declarat Dan Razvan Lupu la Realitatea PLUS.

"Nu e la prima tentativa"

"N-am vazut in viata mea - si fac 33 de ani maine-poimaine - atata goliciune in ochii unui om. Din cate am inteles, dupa ce si-a revenit din trauma, ar fi avut niste probleme in familie. Nu s-ar fi inteles cu parintii. Parintii urmau sa divorteze sau au divortat si erau la tribunal. Nu se intelegea bine cu tatal. Undeva, acolo, sunt niste probleme. Nu e la prima tentativa. Dupa ce am vazut filmarea de mai multe ori, am avut avut lacrimi in ochi si un nod in gat; am mai vorbit cu unul, cu altul - si stiau cine sunt - si e dureros ca, la 14 ani, dupa ce ai mai avut tentative de suicid, sa nu ai sprijinul unui psiholog sau al parintilor. E dureros ca lumea a devenit mai rece, mai distanta iar umanitatea s-a pierdut undeva pe drum", a spus Razvan Lupu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre