Mama copilului disparut la Pecineaga, distrusa de durere: "Am strigat toata seara"

/ / Modificat: 2019-11-05
Mama copilului disparut la Pecineaga, distrusa de durere:

Baietelul de 8 ani din Pecineaga, judetul Constanta, disparut in urma cu patru zile din fata casei este de negasit. Autoritatile continua cautarile in zona de colectare a dejectiilor ce apartine unui complex zootehnic de crestere a porcilor. 

Mama baiatului a spus ca fiul ei era trist si probabil a plecat de acasa, dar nu exclude nu varianta unei rapiri. 

"Este posibil sa il fi luat cineva cu o masina si acum e ascuns pe undeva si ii este frica sa iasa. Sa vina acasa... Am strigat toata seara, peste tot, dar nu am auzit nimic. Sper sa nu-l fi luat nimeni, sa isi bata joc de el," a declarat Alexandra Paulet, mama copilului, potrivit Romania TV.

Femeia nu crede ca trupul copilului ei se afla in bazinele de colectare a dejectiilor unde este cautat de doua zile. 

Copilul, in grija tatalui

Parintii lui Iulian Alexandru sunt despartiti, iar baiatul a ramas in grija tatalui.

"Toata vina el o are. S-a recasatorit si nevasta lui nu avea grija de copiii mei, doar de cel mic al lor. Toata ziua copiii mei erau pe strazi," acuza femeia.

Ea a afirmat ca baietelul s-ar fi plans unui coleg de faptul ca mama vitrega il bate si ca el s-a saturat.

"La mine nu putea sa vina ca il lua tata si il batea. Nu-i dadea voie nici sa vorbeasca cu mine, vorbeam pe furir. Ultima oara am vorbit acum o saptamana prin gardul scolii. Mi s-a parut foarte suparat," a mai precizat femeia.

Baiatul a disparut sambata dupa-amiaza, chiar din fata casei sale. Parintii au alertat imediat autoritatile care au demarat o ampla misune de cautare.

Taguri Rapire

Articole recomandate

Citeste si despre