Mama copiilor inecati de tata intr-un rau, declaratii cutremuratoare: "Stiam ca e nebun, dar nu m-am asteptat la asta"

/ / Modificat: 2022-05-08
Mama copiilor inecati de tata intr-un rau, declaratii cutremuratoare:

Un nou caz socant dupa tragedia de la Timisoara. Un barbat din Bacau si-a inecat cei doi copii intr-un rau. Mama micutilor este devastata si a facut marturisiri socante. Se pare ca stia ca barbatul are probleme psihiatrice, insa spune ca nu s-ar fi asteptat niciodata ca acesta sa recurga la un astfel de gest teribil. 

”Ne-am certat de ieri, că am apelat la cineva din greșeală și mi-a zis că am ceva cu persoana aia. Mi-a zis să îmi fac bagajul să plec.

Am încercat să îmi adun toate de pe acolo. Azi când a venit acasă m-a întrebat ce face fata, am zis că doarme și m-a luat direct la bătaie.

Ne-am certat, m-a bătut, am fugit afară. Mi-a luat fata din casă, fata dormea, mi-a arătat-o, mi-a zis că e ultima oară când o văd, a chemat băiatul după el, l-a băgat în mașină și a plecat. 

Știam că e un om nebun, știam că are prostii, dar nu m-am așteptat la asta. Ne-am mai certat, ne-am mai lovit, dar nu într-atât încât să îmi dau seama că îmi omoară copiii. Mi-a zis de fiecare dată că dacă îl mai supăr sau altceva că o să mă bage în mașină cu tot cu copii și ne aruncă.  Acum o lună jumate am mai avut probleme și am chemat poliția și l-a luat și a fost internat la psihiatrie”, a declarat mama celor doi copii care au fost înecați de tatăl lor într-un râu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre